Merita Citit

Eco Flat Estate va investi în sud-estul Capitalei, unde va construi un centru logistic și un sediu de birouri

Bogdan Dumitrache, fondatorul companiei Eco Flat Estate, împreună cu soția sa, a demarat una dintre cele mai importante investiții imobiliare din sud-estul Capitalei. Conform declarațiilor sale din 13.02.2023, aceștia au semnat un acord de finanțare și au început să lucreze la planurile de construcție a unui sediu de birouri modern în zona Cernica și a unui centru logistic de tip A în zona Brănești. Investiția este una ambițioasă, cu un buget estimat la aproximativ 2 milioane de euro, și va veni în ajutorul populației, prin crearea de magazine și centre medicale, dar și în sprijinul mai multor companii de retail și a celor medicale.

Bogdan Dumitrache își propune să finalizeze construcția acestor clădiri în următorii doi ani, iar soția sa, Dorina Dumitrache, va fi responsabilă de administrarea lor, în special în mediul online. Cei doi soți nu sunt doar parteneri de afaceri, ci și parteneri de viață, și doresc să investească în București pentru a sprijini mai multe zone de business.

Soții Dumitrache își propun să-și concentreze activitatea pe dezvoltarea magazinelor fizice și a centrelor medicale din zona de sud-est a Bucureștiului, cu obiectivul de a eficientiza timpul petrecut de clienți în activitățile zilnice și de a oferi companiilor mari un număr mai mare de pacienți și clienți. Bogdan Dumitrache, fondatorul uneia dintre cele mai puternice afaceri antreprenoriale, a declarat că experiența sa în domeniu va contribui la dezvoltarea sustenabilă a magazinului online, dar are în vedere și crearea unui lanț de magazine fizice.

Investiția noastră ne va ajuta să putem oferi serviciile noastre unui număr mult mai mare de clienți din România în domeniul retail-ului casnic, corporate și industrial, dar și servicii medicale private pe care le voi gestiona în mod direct.
Dincolo de capacitatea financiară de care dispunem la ora actuală, care este doar o componentă mică dintr-un șir lung de necesități ale succesului, vom contribui cu experiența noastră în dezvoltarea sustenabilă a magazinului online și a unei rețele de magazine fizice și centre medicale.
În plus, vom aduce expertiză de calitate în materie de gestiune financiară performantă. Prin acest pas ne propunem să trecem la următoarea etapă din evoluția noastră, beneficiind cât mai mult de know-how-ul acumulat până la ora actuală, capacitatea de scalare, dar și de soliditatea financiară și cedarea unui pachet de 10% din companie către pilonii companiei ce pornesc la drum alături de noi.

Bogdan Dumitrache afirmă că, în următorii doi ani, Bucureștiul va implementa una dintre cele mai importante investiții din domeniul imobiliar.

Previous ArticleProcesul privind demolarea clădirii de pe strada Dionisie Lupu, nr. 39 va fi rejudecatNext Article
x
Da-mi un "Like":