Merita Citit

Centru nou de Tomografie Computerizată și Radiologie la Spitalul AS Medica din Bucov

S-a deschis Centrul de Tomografie Computerizată și Radiologie din cadrul Spitalului AS Medica din Bucov

Medicul Alin Scarlat anunță că a fost alocat un corp de clădire separat pentru Imagistică, care oferă un spațiu generos și prevăzut cu tot ce este necesar desfășurării în condiții foarte bune a procedurilor radiologice și tomografice.

Au fost achiziționate un computer tomograf și un aparat de roentgendiagnostic de ultimă generație, cu un nivel de iradiere cu 40% mai mic prin comparație cu generațiile anterioare, care oferă rezultate rapide și precise.

Pentru a veni în sprijinul pacienților, la Spitalul AS Medica a fost implementat un sistem sigur și rapid de transmitere a imaginilor atât medicilor din Ploiești și București, cu care spitalul se află în contract, cât și unei firme specializate în interpretarea imagistică care cuprinde un colectiv numeros de medici din Cluj-Napoca.

Programările se pot face pe adresa de e-mail radiologie@as-medica.ro, prin formularul de programare de mai sus sau, de luni până vineri, în intervalul 13.00 – 20.00, la numerele de telefon 0344.111.465 / 0371.046.882.

Mai multe despre noile servicii ale Spitalului AS Medica, AICI

Previous ArticleCu ce periuță este bine să te speli pe dințiNext ArticlePrimăria Sectorului 3 a fost amendată pentru șantierul deschis de Robert Negoiță în Piața Unirii
x
Da-mi un "Like":