Merita Citit

Casa Albă: Joe Biden se întâlnește cu președintele Poloniei și cu liderii NATO din grupul București 9, săptămâna viitoare

Președintele Joe Biden se va întâlni cu președintele polonez Andrzej Duda în timpul călătoriei sale la Varșovia, de săptămâna viitoare, pentru a-i mulțumi pentru asistența oferită Ucrainei, a anunțat Casa Albă, potrivit CNN.

Președintele va face, de asemenea, observații și se va întâlni cu Bucharest Nine, grupul aliaților NATO de pe flancul estic, a declarat John Kirby, coordonatorul Consiliului Național de Securitate pentru comunicații strategice.

Călătoria „vine într-un moment important”, deoarece invazia Rusiei în Ucraina va împlini un an, a spus Kirby.

Biden se întâlnește cu Duda marți dimineața.

„Președintele Biden îi va mulțumi președintelui Duda și, de fapt, poporului polonez pentru asistența militară și umanitară de 3,8 miliarde de dolari pe care i-a oferit Ucrainei în ultimul an.

În timpul întâlnirii sale cu liderii celor Nouă de la București de miercuri, Biden va „reafirma sprijinul neclintit al Statelor Unite”, potrivit lui Kirby.

Previous ArticleFemeie atacată de câini scăpați dintr-o curte, în zona Lacul Morii. ASPA spune că „proprietarul a fost identificat și amendat” cu 50 de leiNext Article
x
Da-mi un "Like":