Merita Citit

Șofer beat și fără permis urmărit de polițiști, reținut după ce a făcut accident, în București

Incidentul s-a petrecut vineri, 17 februarie. Polițiștii bucureșteni au plecat în urmărirea unui șofer care nu a oprit la semnalele agenților, a provocat un accident, potrivit News.ro, care citează un comunicat al Brigăzii Rutiere din Capitală.

Șoferul şi-a continuat deplasarea, iar agenții au pornit în urmărirea bărbatului. Ajuns pe o stradă din sectorul 4, mașina condusă de bărbat a lovit alt autovehicul și a fost nevoit să se oprească.

Deşi, în urma accidentului, conducătorul autovehiculului avea nevoie de îngrijri medicale, acesta a fugit, însă a fost prins la scurt timp.

„În baza probatoriului administrat în cauză, organele de cercetare penală din cadrul Brigăzii Rutiere au dispus reţinerea bărbatului, care urmează să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventive”, a precizat Brigada Rutieră București.

Bărbatul este acuzat de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia şi vătămare corporală din culpă.

Foto cu caracter ilustrativ

Previous ArticleSănătate prin mișcare la Oxigen Fitness, una dintre cele mai performante săli din PloieștiNext ArticleRobert Nica, fostul lider al clanului „Sportivilor”, arestat după o urmărire cu polițiștii pe străzile din București
x
Da-mi un "Like":