Merita Citit

Un copac uriaș s-a rupt și a intrat în apartamentul de la etajul 3 al unui locuitor din București

Un bărbat din Sectorul 6 al Capitalei a avut parte de un incident neașteptat, când un copac uriaș s-a rupt și a intrat în apartamentul său de la etajul 3. Bucureșteanul a raportat imediat problema și s-a adresat direct primarului Sectorului 6, în speranța că va fi luată o măsură în timp util. În prezent, el așteaptă ca autoritățile să găsească o soluție pentru a remedia situația.

Ce putem face în acest caz, domnule Ciprian Ciucu? Caz de pe strada Velei 15, bl. 4 cu sesizare făcută.

Acesta a primit un răspuns din partea Administrației Domeniului Public (ADP) cu privire la copacul căzut în apartamentul său, printr-un comentariu la postarea sa. ADP a promis că va rezolva problema până cel târziu ieri, 20 februarie, deși postarea bărbatului a fost publicată joi, 16 februarie.

Buna ziua!

Intervenția colegilor de la Întreținere Arbori este programată pentru mâine cu posibilitatea prelungirii termenului de execuție până luni.

Cetățeanul a răspuns la comentariul administrației sugerându-le să nu se grăbească, să își savureze cafeaua și să facă un grătar, pentru că el va „juca” între timp cu copacul din apartamentul său.

Să nu vă grăbiți, mâine după cafea sau luni după grătar. Mulțumesc că mă lăsați să mă joc cu pomul atâta timp!

Mai mulți locuitori din Sectorul 6 din București au văzut postarea și au lăsat câteva comentarii. Unii au criticat calitatea clipului video, în timp ce alții și-au exprimat problemele personale legate de copacii din sector. O femeie a declarat că a raportat de nenumărate ori pericolul creat de un copac din zona ei. Cu toate acestea, un angajat al ADP i-a spus că „nu este problema lor” și nu a făcut nimic pentru a rezolva situația.

Ca să citez angajatul ADP pe care l-am întrebat ce se intâmplă dacă îmi cade un copac în cap, copac pentru care există zeci de sesizări că reprezintă un pericol, „Nu e treaba noastră!”.- E. D.

O altă persoană care locuiește în Sectorul 6 din București a postat o fotografie cu un copac căzut peste 7 mașini parcate pe strada Uverturii, provocând daune și spărgând geamuri.

Sursa foto: Facebook/ Alice Mihaela Gheroghiu

Iată câteva dintre comentariile la postare:

  • „N-am înțeles nimic din filmare. Atâta zoom…”- C. P.
  • „Puteți aplica globuri, beteala”- C. P.
  • „Putem începe prin a filma pe orizontală, fără zoom in-out la fiecare secundă pentru mai mult de 5 secunde.”- S. M.
  • „Puteți trece pe aici să filmați cum cereți, că avem arborele până mâine sau până luni aici. Vă aștept.”- D. D.
  • „Adpdu Comunicare, am și eu o sesizare pentru Ghirlandei 52. În ianuarie când v-am sunat, ați zis că se rezolvă, suntem aproape de finalul lui februarie, trebuie să vă sun în fiecare zi?”- I. S.
Previous ArticleToni Greblă ar putea fi numit în funcția de conducere a AEP, astfel că se va schimba din nou prefectul de BucureștiNext Article
x
Da-mi un "Like":