Merita Citit

Ce s-a întâmplat la restaurantul lui Dani Oțil din București cu un client: „Avem niște țărănoi printre noi, cu mega mașini”

În cadrul matinalului de la Antena 1, Dani Oțil a povestit astăzi ce s-a întâmplat la un moment dat în restaurantul lui din București, cu unul dintre clienți. Prezentatorul s-a arătat foarte deranjat de atitudinea respectivului, l-a numit chiar „dobitoc”.

Dincolo de cariera lui în televiziune și de pasiunea pentru raliuri, Dani Oțil e și antreprenor. Acesta deține în Capitală un restaurant alături de un asociat. Prezentatorul e foarte implicat în această afacere, are grijă ca lucrurile să meargă ca pe roate zilnic, are grijă de angajați, dar și de clienți.

Tocmai despre unul dintre clienții pe care i-a avut a povestit acum, Dani Oțil s-a arătat foarte deranjat de atitudinea respectivului. „Sunt proprietar de restaurant și credeți-mă…avem niște țărănoi printre noi. Cu niște mega mașini, de ar trebui să vină Virgil (n.r. Virgil Mănescu, educator de etichetă, protocol și diplomație) să vă dea la palmă fiecăruia”, a început să povestească prezentatorul la Antena 1, conform spynews.ro.

Și a continuat: „În schimb, niște aere…vai de capul meu. Mi-a certat unul un ospătar. Deci și-a băgat și i-a luat pe toți…s-a simțit și ciolanul din bucătărie. A tresărit la un moment dat. După care, sigur că el a zis: «Sunt cu o femeie aici, cum puteți să-mi faceți așa ceva?». Dobitocule! Ieși afară în primul rând!”, a răbufnit Dani Oțil, deranjat de comportamentul clientului. Nu i-a făcut acestuia publică identitatea, nici nu a oferit mai multe detalii despre incident.

Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Ce au pățit Mihai Bobonete și Răzvan Simion în restaurantul lui Dani Oțil

În urmă cu aproximativ doi ani, Mihai Bobonete l-a avut invitat în podcastul lui de pe YouTube pe Răzvan Simion. Ei au povestit în hohote de râs ce au pățit la restaurantul lui Dani Oțil, mai ales după ce a venit nota de plată. Ei au susținut într-o notă amuzantă că prețurile sunt destul de piperate.

„Când a venit nota aia, eu am crezut că voi v-ați certat. I-am zis Cătălinei: «Eu cred că «Neața cu Răzvan și Dani» rămâne doar cu Răzvan». Mâncasem niște felii de șnițel și șuncă. M-am uitat pe notă și am văzut 15 milioane (lei vechi), m-am uitat și pe spate și am zis că cred că e greșită. Nu eram și noi frații lui Dani? Eu am crezut că doar ne arată nota.

Când am văzut că am primit nota de 15 milioane, am crezut că am spart ceva, când am venit de la baie, vreo sticlă de vin. Foarte urât m-am simțit. I-am zis că nu mai vin”, a spus Mihai Bobonete, reușind să stârnească hohote de râs în rândul celor prezenți la podcast.

Dani Oțil a aflat despre declarațiile prietenilor lui și a povestit în stilul său caracteristic ce a pățit la restaurant după aceste dezvăluiri publice ale lui Mihai Bobonete și ale lui Răzvan Simion. „Datorită prietenilor mei, «datorită», a venit ospătarul nostru la mine și a zis că după Bobonete, Răzvan și alții, la noi se zice că e scump, dar nu e așa scump.

El mi-a zis să facem niște postări să vadă lumea că ei fac misto. (…) A zis că sunt mulți care au prețurile altfel față de noi, deci nu e scump la mine”, a explicat prezentatorul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Acum ceva vreme s-a speculat și că soacra lui Dani Oțil ar lucra la restaurantul lui și că ar avea un salariu de 3.000 de euro, însă prezentatorul a clarificat situația. „Vă rog eu, nu îi mai umflați salariul soacrei mele. Băi… M-a sunat Radu în weekend. Mi-a zis cineva dacă mi-am angajat soacra sau am cumpărat-o să tacă. Noi nu avem. Bine… bucătarul are. (…) Să știi că salariul e aproape de salariul unui bucătar căruia i-am luat și ceas. Noi practicăm și salarii nesimțite, ca să zic așa. (…) La mine, și prietenii mei plătesc. Gratis nu. Nu îmi place treaba asta”, a mărturisit Dani Oțil.

Previous ArticleBoala tăcută care face prăpăd în lume. Afectează raționamentul, controlul impulsurilor și memoriaNext ArticleSancțiunea primită de jandarmii surprinși de camerele de supraveghere când zgârie o mașină „parcată pe avarii”
x
Da-mi un "Like":