Merita Citit

O ambulanță care transporta un pacient s-a răsturnat în centrul Bucureștiului după ce a fost lovită

Accidentul s-a produs sâmbătă pe bulevardul Mărășești, la intersecția cu bulevardul Cantemir, după ce ambulanța aflată în misiune a fost lovită în lateral de un alt autoturism. Nicio persoană nu a fost grav rănită ca urmare a incidentului, a precizat Alis Grasu, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov, într-o intervenție telefonică la Digi24.

„Ambulanța de tip C cu medic transporta tur-retur o pacientă, victimă a unui accident rutier, pentru un consult de la Spitalul Bagdasar-Arseni la Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială, când a fost lovită din lateral de o mașină, iar ambulanța a fost răsturnată. Nimeni nu este grav rănit și nici pacienta nu are mai multe leziuni decât avea după accidentul de ieri”, a precizat Alis Grasu.

Ea a precizat că ambulanța, care provenea din lotul achiziționat de Primăria Capitalei, a suferit „daună totală” ca urmare a accidentului.

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea

Din primele verificări ale polițiștilor, accidentul s-a produs după ce autoturismul nu a oferit prioritate ambulanței.

Traficul rutier în zona unde s-a produs accidentul este îngreunat ca urmare a răsturnării ambulanței.

Previous ArticleProiectul „Străzi Deschise – București” se va desfășura și în 2023Next ArticleProiect de lege: apartamentele din blocurile cu bulină roșie, interzise la închiriere. Raed Arafat: „O măsură foarte bună”
x
Da-mi un "Like":