Merita Citit

Grădinița „Dumbrava Minunată” din Berceni a organizat un târg de mărțișoare

Dacă doriți să achiziționați mărțișoare pentru a le oferi în dar de 1 martie, puteți merge astăzi la târgul organizat de Grădinița „Dumbrava Minunată”. Micuții preșcolari de la grădiniță au confecționat mărțișoarele cu ajutorul mamelor și doamnelor educatoare, și le-au expus la vânzare, împreună cu dulciuri făcute în casă. Târgul se desfășoară la adresa Aleea Terasei, numărul 8, în cartierul Berceni. Potrivit postării lui Daniel Băluță pe pagina sa de Facebook, acesta este un moment ideal pentru a cumpăra cadouri și pentru a vă încărca cu energie pozitivă.

Pentru că mâine este 1 Martie, Ziua Mărțisorului, o vizită la gradinița Dumbrava Minunată este, poate, cel mai bun prilej să cumpărați un cadou pentru colege, prietene, învățătoare, educatoare, profesoare, surori, mămici și bunici.

Copiii care află sub îngrijirea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului din Sectorul 6 au creat mărțișoare speciale.

Nu au mămici cărora să le ofere, dar le confecționează pentru fiecare femeie, mămică din 6, transmite Primăria Sectorului 6 pe pagina sa de Facebook.

Sursa foto: Facebook – Primăria Sectorului 6

Începând de astăzi și până pe data de 8 martie, mărțișoarele create de copii pot fi găsite la standul DGASPC Sector 6 de la Plaza România. Nu există un preț fix, ci fiecare persoană interesată poate oferi suma pe care o consideră potrivită.

Previous ArticleMâine la ora 10.00 începe „Miercurea Alarmelor” în București și IlfovNext ArticleȘinele de tramvai din Capitală se deteriorează cu fiecare zi care trece
x
Da-mi un "Like":