Merita Citit

Brigada Rutieră București anunță restricții de trafic în zona Piața Unirii

Pe data de 2 martie 2023, Brigada Rutieră București a anunțat că în zona Piața Unirii vor fi impuse restricții de trafic. Acestea au intrat deja în vigoare începând cu ora 09:30. Astfel, traficul din București va fi afectat de restricții de circulație în centrul orașului, în special în zona Piața Unirii. Poliția Rutieră a Municipiului București a precizat că restricțiile au fost impuse pentru a permite efectuarea unor lucrări de reabilitare a sistemului de colectare și evacuare a apei meteorice de pe Pasajul Unirii. Cu toate că polițiștii au anunțat data și ora impunerii restricțiilor, nu au menționat până când vor fi acestea valabile. Zona în care nu se va putea circula este cea afectată de lucrările de reabilitare a Pasajului Unirii.

Traficul rutier va fi restricționat pe banda I a Bulevardului Ion Constantin Brătianu, după intersecția cu Bulevardul Corneliu Coposu, pe sensul de mers către Piața Universității, a transmis BPB.

Pe data de 2 martie 2023, Centrul Info Trafic din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române a informat că vor fi impuse restricții de trafic pe Autostrada A1 București-Pitești, din cauza unor lucrări în desfășurare. Iată care sunt porțiunile de drum afectate:

• între kilometrii 74 + 300 metri – 74 + 500 metri, pe sensul Pitești-București, circulația pe a doua bandă este restricționată în intervalul orar 09.00 – 18.00, pentru înlocuirea parapetului median;

• între kilometrii 107 – 108+500 metri, pe sensul Pitești-București, circulația pe a doua bandă este restricționată în intervalul orar 09.00 – 18.00, pentru colectarea nisipului din zona mediană.

Șoferii sunt sfătuiți să fie atenți și să reducă viteza atunci când se apropie de zonele cu restricții de circulație. De asemenea, polițiștii recomandă semnalizarea din timp a intenției de a schimba banda de circulație, pentru a evita accidentele rutiere.

Previous ArticleBeneficiile sucului de portocale pentru sănătateNext ArticleO mașină s-a răsturnat în această dimineață pe Bulevardul Theodor Pallady
x
Da-mi un "Like":