Merita Citit

O mașină s-a răsturnat în această dimineață pe Bulevardul Theodor Pallady

În dimineața aceasta, a avut loc un accident grav pe Bulevardul Theodor Pallady, aproape de ieșirea din București spre Constanța, în urma căruia o mașină s-a răsturnat. Potrivit informațiilor postate pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, două mașini au fost implicate și ambele au suferit daune. Incidentul a avut loc în zona în care Primăria Sectorului 3 execută lucrări pentru un pasaj rutier. Martorii au raportat prezența mai multor mașini de pompieri, poliție și echipaje SMURD la fața locului.

Intersecția în cauză, unde se desfășoară în prezent lucrări pentru construirea Pasajului Rutier Theodor Pallady, este una dintre cele mai periculoase din București. Viteza excesivă a șoferilor poate duce la accidente grave, cum a fost cel de astăzi.

Locuitorii Bucureștiului declară că vizibilitatea este redusă în această intersecție:

• „Este o situație critică în zona aceea 😞. Fiți atenți și nu vă grăbiți.”

• „Era inevitabil să se întâmple un accident grav acolo! Ar trebui să se instaleze semafoare dinspre și spre autostradă. Când ești în rond nu ai deloc vizibilitate”.

• „Politia ar trebui să asigure dirijarea traficului în timpul lucrărilor la pasaj, astfel încât să evite accidentele în acea zonă, sau ar trebui instalat un semafor provizoriu”.

Previous ArticleBrigada Rutieră București anunță restricții de trafic în zona Piața UniriiNext ArticleHaită de câini filmată de un bărbat în zona Carrefour Colosseum
x
Da-mi un "Like":