Merita Citit

Bucăți de plastic într-o caserolă cu carne tocată. Asta a găsit o femeie din București

O bucureșteancă a găsit bucăți de plastic într-o caserolă de carne tocată cumpărată de la un supermarket. Aceasta și-a trimis soțul să cumpere carne pentru mâncarea nepoțelei sale. Soțul a cumpărat două caserole de carne tocată, una de vită și alta de porc. Când aceasta a început să gătească, a observat că în caserolă există bucăți de plastic. Ea s-a întors la magazin pentru a cere explicații angajaților, iar întreaga interacțiune a fost filmată și postată pe internet, devenind virală într-un timp scurt. Femeia este bucătar de meserie.

Am mirosit-o, nu miroase. Mi-a luat soțul și de porc și de vită. Carnea de porc nu are nimic, în schimb asta de vită, ia uitați. Ce e asta? Plastic, le-a spus femeia angajatelor.

Angajata magazinului s-a scuzat și a declarat că produsul este ambalat și că nu este vina lor pentru ceea ce s-a întâmplat. Ea a adăugat că nu a mai întâlnit o asemenea situație. Femeia a cerut să se deschidă o altă caserolă de carne pentru a fi verificată, însă aceeași problemă a fost constatată și în acea caserolă.

O desfacem, o plătesc, dar fac și reclamație. Nu e vina dumneavoastră, vine ambalată, dar pe cine să tragem la răspundere? Pentru că eu mâine îi dădeam copilului chifteluțe. E carne artificială?, a mai zis femeia.

Angajatele magazinului din București au fost de acord cu doamna.

Vă dați seama că este un incident regretabil din punctul asta de vedere.

Cu toate acestea, atunci când angajatele au observat că întreaga conversație era filmată, acestea i-au cerut doamnei să oprească telefonul. Filmulețul postat pe Youtube poate fi vizionat AICI.

Previous ArticleMunicipiul București ar putea primi bani pentru consolidarea clădirilor cu risc seismicNext ArticleÎn București vor începe lucrările de reconsolidare a clădirilor
x
Da-mi un "Like":