Merita Citit

Dealer din Capitală, atacat cu cuţitul de un client nemulţumit de calitatea slabă a drogurilor

Un dealer de droguri a fost înjunghiat într-o maşină staţionată în faţa unui bloc din zona Lujerului din Capitală, agresorul fiind un tânăr nemulţumit că primise droguri de slabă calitate, au declarat surse judiciare, vineri, pentru Agerpres.

Incidentul a avut loc, miercuri seara, 1 martie, în zona Lujerului și, deşi a fost rănit, traficantul a reuşit să scape cu viaţă.

„Un bărbat în vârstă de 32 de ani s-a deplasat cu un autoturism închiriat în apropierea blocului victimei, situat în zona Lujerului, din sectorul 6 din Bucureşti, iar când victima, un bărbat în vârstă de 36 de ani, s-a urcat pe locul pasagerului din dreapta faţă al vehiculului condus de inculpat, cel din urmă, aflat la volan, i-a aplicat mai multe lovituri cu un cuţit în partea superioară a corpului, provocându-i multiple plăgi penetrante în zona capului şi a braţului stâng, cu care victima s-a apărat”, se arată într-un comunicat al Parchetului Capitalei.

După ce victima a fugit din vehicul, inculpatul a pornit în urmărirea acesteia înarmat cu acelaşi cuţit, iar în cele din urmă a abandonat urmărirea şi a revenit la autoturism, părăsind zona, fiind depistat ulterior în apropierea locuinţei sale. 

Atacatorul a fost reţinut pentru 24 de ore, ulterior fiind admisă propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile formulată de procurori.

În paralel, anchetatorii au în lucru în acest caz şi un dosar privind traficul de droguri.

Previous ArticleAlertă! Medicamente retrase urgent din farmacii! Nu le mai luați dacă le aveți în casăNext Article
x
Da-mi un "Like":