Merita Citit

Mașinuța Google Street View va veni din nou la București 

Mașinuta Google Street View va reveni în București în acest an pentru a actualiza imaginile existente pe Google Maps. Capturarea imaginilor străzilor, șoselelor și autostrăzilor din România va începe începând de marți, 7 martie 2023. Mașinile Google Street View vor înregistra imagini din întreaga țară în timpul actualizării de anul acesta. Serviciul Street View este disponibil în România începând din 2010, conform Libertatea.ro.

Printre locurile în care va fi văzută mașinuța Google se numără: Vălenii de Munte, Câmpulung, Timișoara, Orșova, Deva, București, Pașcani, Călărași, Târgu Mureș.

În anul 2021, s-a finalizat acoperirea serviciului Street View pe întreg teritoriul României. Acesta a cuprins 40.000 de kilometri din 39 de orașe. De-a lungul timpului, extinderea serviciului a continuat, fiind adăugate imagini noi din orașe mari și obiective turistice importante, cum ar fi Salina Turda, Castelul Bran, Cetatea Alba Iulia, Muzeul Național Brukenthal și fluviul Dunărea.

În 2018, canalele și drumurile din Delta Dunării au fost fotografiate pe o distanță de 1.500 de kilometri, în parteneriat cu organizația pentru protecția mediului înconjurător, WWF România. Pentru a proteja identitatea oamenilor, înainte de a fi actualizate, fotografiile Street View sunt procesate și cenzurate, astfel încât să nu se vadă fețele oamenilor sau numerele de înmatriculare ale mașinilor. Actualizarea cea mai recentă a fost realizată în anul 2022.

Previous ArticleExperiența britanicilor la tarabele din Piața Obor din București, relatată în Financial TimesNext ArticleLuni dimineață, 6 martie 2023, a avut loc un grav accident de circulație în Capitală
x
Da-mi un "Like":