Magazin

Iperinox – calitate și durabilitatea rigolelor din inox, de care ai nevoie

Știi și tu povestea aceea: dacă știam…? În multe din contextele vieții noastre ne dăm seama că oricât ne-am informa, parcă ar mai fi ceva de știut. Când vine vorba de rigolele din inox, știi că acestea sunt necesare în băi pentru a drena apa. Îți spune instalatorul ce și cum. La ce să fii atent însă și de ce să le alegi pe cele de la Iperinox, află din rândurile ce urmează!

 

Produse Iperinox – soluția ideală pentru orice baie

 

Produsele de la Iperinox sunt concepute după anumite standarde de calitate. Sunt pe piață ce care îți vor oferi spre vânzare rigole și cei precum Iperinox, care îți vor oferi calitate. Asta pentru că, după ceva timp după montaj, unele tipuri de rigole emană mirosuri neplăcute. Poate fi vorba de diverse depuneri în interior sau de drenarea apei în mod deficitar. Ei bine, în acest caz la rigolele de la Iperinox există în dotare o gardă antimiros care ar preveni mirosurile neplăcute să se emane în baie.

 

Sunt disponibile aici rigolele de duș faianțabile, cu grătar, cele slim, pentru scurgere în perete sau cele acoperite cu sticlă. Adică variante clasice sau moderne, potrivite în băi diverse. Dacă tot se impune nevoia de a monta un astfel de accesoriu, de ce să nu fie ceva diferit sau acel ceva care aduce un plus în designul băii?

 

Detalii de ținut cont

 

Dacă din punct de vedere al dimensiunilor ai indicații clare date de instalator, când vine vorba de design și preț ești la cârmă. Adică ești direct răspunzător pentru ceea ce alegi. De regulă, cumpărătorul ține cont de stilul de amenajare al băii și de detalii de design. Cumva rigola trebuie să se încadreze în anumite tipare de stil. Spre exemplu, cele faianțabile, adică cele care sunt în mare parte acoperite de plăcile ceramice și abia dacă se disting în decor sunt preferate în băile minimaliste – unde predomină ideea de simplitate, unde corpurile de mobilier sunt suspendate.

 

De asemenea, cele de colț sau perete sunt mai degrabă necesare, în băi mici, compacte unde spațiul impune să iei măsuri atipice poate, pentru a putea integra toate cele necesare.

 

Ține cont, de asemenea, de:

 

  • Capacitate

 

Verifică capacitatea de debit a rigolei de duș, deoarece această determină cantitatea de apă pe care o poate evacua într-un anumit interval de timp. Este important să alegi o rigolă de duș cu o capacitate de debit adecvată pentru necesitățile tale, astfel încât să nu se producă inundații în timpul dușului.

 

  • Material

 

Rigolele de duș sunt disponibile în diferite materiale, inclusiv în inox, plastic sau aluminiu. În general, rigolele din inox sunt cele mai durabile și cele mai fiabile, dar și mai scumpe. Verifică dacă materialul este rezistent la coroziune și dacă poate rezista la utilizarea frecventă.

 

  • Design

 

Designul rigolei de duș poate varia de la un producător la altul. Asigură-te că alegi o rigolă de duș cu un design atractiv și potrivit pentru stilul și designul băii tale.

 

  • Accesibilitatea

 

În cazul în care ai nevoie de acces la rigolă pentru curățare sau întreținere, asigură-te că aceasta poate fi ușor accesibilă. În plus, alege o rigolă de duș care este ușor de curățat și întreținut pentru a preveni acumularea de murdărie și reziduuri.

 

Descoperă oferta de preț în pagina oficială a furnizorului.

 

 

Contact: contact@sifoaneinox.ro

 

 

Previous ArticleDrumul Osiei, cel care leagă Iuliu Maniu și Militari Residence, va fi în cele din urmă reparatNext ArticlePrimark va deschide un nou magazin în România, tot într-un mall din București
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.
x
Da-mi un "Like":