Merita Citit

Semn pus în mijlocul drumului pe Bulevardul Ion Mihalache din Capitală

Un conducător auto din București a semnalat o problemă întâmpinată pe Bulevardul Ion Mihalache, unde proprietarul unui restaurant a amplasat un semn în mijlocul primei benzi de circulație pentru a rezerva locurile de parcare din fața localului, deși legea interzice acest lucru. Semnul pus de acesta îngreunează traficul și poate fi ușor lovit de șoferi. Mesajul a fost postat pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”:

Pe Bulevardul Ion Mihalache. Am fost la un pas să lovesc semnul în plin când am vrut să trec de pe banda 2 pe banda 1.

Bucureștenii care au văzut postarea și-au exprimat nemulțumirea față de situația creată de proprietarul restaurantului care a pus semnul în mijlocul drumului pentru a „rezerva” locurile de parcare. În plus, aceștia l-au îndemnat pe șofer să contacteze poliția. Oameni au făcut următoarele comentarii:

  • „Au unii niște impresii pe planeta asta de zici că până și strada e a lor. Uita toata lumea de bunul simț.”
  • „Sună la 112 și spune că cineva a amplasat un totem care pune în pericol siguranța rutieră!”
  • „Trebuia să suni la poliție să vină să-l amendeze pe „descurcărețul” care l-a pus acolo.”
  • „Chiar pe bandă în zona cu indicatoare de oprirea interzisă. Cred că într-o țară civilizată închideau coșmelia și îl trimiteau pe patron acasă.”

Șoferul care a atras atenția asupra semnului pus în mijlocul drumului a spus că l-a mutat de acolo.

 
M-am întors pentru a-l muta și pentru a mă certa cu proprietarul restaurantului, dar era dimineață și nu am găsit pe nimeni.

Amplasarea ilegală a unui semn în mijlocul drumului poate reprezenta o amenințare la adresa siguranței celor ce participă la trafic.

Previous ArticleBulevardul Magheru și Piața Romană aflate în administrarea Primăriei Capitalei sunt lăsate să se degradezeNext ArticleIrinel Ionel Scriosteanu a anunțat că va începe licitația pentru realizarea lucrărilor la Prelungirea Ghencea
x
Da-mi un "Like":