Merita Citit

Accident pe o trecere de pietoni, seară trecută în București. Un copil a fost lovit

Noaptea trecută, un copil a fost lovit pe trecerea de pietoni de pe Bulevardul Theodor Pallady din București. Incidentul a avut loc în jurul orei 21:00 la intersecția cu strada Victor Brauner, conform informațiilor postate pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov„.

La fața locului s-au deplasat echipaje din Brigada de Poliție Rutieră și autospeciale SMURD. Un membru al programului „Există un Erou în fiecare dintre VOI” a acordat primul ajutor minorului lovit de mașină pe trecerea de pietoni. Copilul a fost transportat la spital și a fost conștient, iar din fericire a scăpat cu viață, primind îngrijirile medicale necesare.

În ultimele 24 de ore, au avut loc și alte accidente în București. Un alt accident a implicat un pieton și a avut loc noaptea trecută la intersecția dintre Bulevardul 1 Decembrie 1918 și Bulevardul Liviu Rebreanu, în jurul orei 20:20. Potrivit InfoTraficRomânia.ro, pietonul a fost lovit de o autoutilitară și a fost aruncat la 20 de metri distanță de trecere. Echipaje ale poliției și SMURD, precum și un membru al programului Există un Erou în fiecare dintre VOI, au intervenit la fața locului pentru a acorda îngrijiri medicale.

Victima, un bărbat de 57 de ani, a suferit răni grave și a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgență Sfântul Pantelimon din București. De asemenea, un alt eveniment rutier a avut loc la intersecția dintre Șoseaua Gării Cățelu și Șoseaua Pantelimon, în care au fost implicate 4 mașini. Potrivit martorilor, unul dintre șoferii implicați era sub influența alcoolului. În urma impactului, persoanele rănite au fost duse la spital.

Ieri, pe 13 martie 2023, a avut loc un accident și în Otopeni, care a implicat două mașini, iar una dintre ele s-a răsturnat pe carosabil. O persoană a fost rănită în urma impactului și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Traficul în zonă a fost restricționat timp de 30-40 de minute. Potrivit unui comunicat de presă transmis de Brigada Rutieră București către Agerpres, în ultimele 24 de ore au avut loc un total de 13 accidente rutiere, soldate cu 16 persoane rănite și care au necesitat îngrijiri medicale.

Previous ArticleCu puțin timp în urmă, a avut loc un grav accident pe strada Vasile Lascăr din BucureștiNext ArticleSediul BNR s-a umplut de fum, clădirea a fost evacuată
x
Da-mi un "Like":