Merita Citit

Tânără de 16 ani din București, lovită de o mașină pe Calea Griviței

Miercuri dimineață, o adolescentă de 16 ani din București a fost lovită de o mașină pe Calea Griviței, în timp ce încerca să traverseze strada. Șoferul vehiculului implicat a părăsit locul accidentului fără să anunțe autoritățile. Brigada Rutieră București a fost alertată printr-un apel la 112 în jurul orei 07:15 și a intervenit în Sectorul 1 al Capitalei, la intersecția cu imobilul numărul 401.

„După producerea accidentului, conducătorul autovehiculului și-a continuat deplasarea, părăsind locul producerii accidentului fără încuviințarea organelor de poliție sau a procurorului. În urma evenimentului a rezultat rănirea unei persoane de sex femeiesc, în vârstă de 16 ani”, a anunțat Brigada Rutieră.

Fata a suferit leziuni grave și a fost transportată la spital pentru a primi îngrijiri medicale. După efectuarea verificărilor de către agenții din cadrul Brigăzii Rutiere, Serviciului Accidente Rutiere, Biroului Accidente cu Autori Necunoscuți și Biroului Criminalistic, șoferul a fost identificat în scurt timp. Acesta este un bărbat de 32 de ani, care a fost testat cu aparatul alcooltest, cu rezultat negativ.

Șoferul este acum cercetat pentru părăsirea locului accidentului sau modificarea/ștergerea urmelor acestuia. Pe baza probelor adunate, polițiștii au dispus arestarea preventivă a șoferului pentru 24 de ore. Acesta va fi prezentat în fața magistraților cu o propunere legală.

Previous ArticleIeri, 15 martie 2023, au avut loc percheziții la clanul DuduianuNext ArticleȚeavă răsărită din senin pe aleea pietonală din Parcul Moghioroș
x
Da-mi un "Like":