Magazin

Tipuri de cărți erotice! Cât de divers este acest gen și cum poți găsi cartea care să te fascineze?

Literatura erotică respectă convențiile romantice și își concentrează atenția asupra modului în care se dezvoltă relația dintre parteneri. Aceasta culminează cu un final fericit, în general, în care personajele principale trăiesc împlinirea iubirii lor.

Aceste cărți erotice beneficiază, în plus, de infuzii de pasaje descriptive ale actelor sexuale, menite să ”condimenteze” acțiunea romanului. Povestea cărții poate urmări un singur cuplu, însă poate explora și relații ce implică parteneri multipli, făcându-l pe cititor să-și exploreze propriile limite și libertăți.

Citirea unei carti erotice te va face să te rupi de cotidian și să-ți permiți o explorare profundă a propriilor credințe în ceea ce privește relațiile amoroase și sexuale, care să te poarte spre un proces de auto-cunoaștere elaborat și profund.

carti erotice

Tipuri de cărți erotice

 

Acest gen literar dispune de o abordare diversă, astfel încât să poți identifica tipul potrivit modului în care gândești. Alege povestea erotică în funcție de tipul de literatură pe care îl preferi, dar și al personalității tale și atunci, cu siguranță, romanul te va fascina încă de la primele rânduri:

  • cărți romantice erotice – romanele de dragoste presărate cu scene de amor pasional te vor face să poți trăi iubirea personajelor principale la intensitate maximă. Acestea te vor provoca să le fii alături în desfășurarea poveștii lor, însă te vor invita și să le ”simți” în cele mai fierbinți momente, prin cuvinte care să le ”îmbrace” pasiunea și emoțiile pe care le trăiesc la fiecare întâlnire;
  • cărți de un erotism subtil – acest tip de cărți te va introduce în universul fascinant al iubirii și al pasiunii, într-un mod delicat și atent. Cărțile sunt scrise într-un mod rafinat, fără utilizarea unor cuvinte directe, care ar putea să-ți creeze impresia de limbaj vulgar;
  • cărți erotice explicite – dacă preferi limbajul direct, atunci alegerea unei cărți de acest fel, cu limbaj explicit, este alegerea perfectă pentru tine. Acestea sunt un bun exercițiu și dacă ești o persoană mai timidă, pentru că te vor ajuta să te desensibilizezi la auzul unor exprimări mai directe;
  • cărți istorice erotice – poveștile de dragoste din trecut ne fascinează, iar parcurgerea unei astfel de cărți te va ajuta să oferi o altă perspectivă evenimentelor istorice. Astfel, vei avea oportunitatea de a afla mai multe despre statutul femeii în societate, despre modul de organizare și puterea bărbaților asupra lor, plus o mulțime de alte lucruri (vestimentație, reguli de curtoazie, căsnicie etc.), dar și să te bucuri de o poveste de dragoste trăită la intensitate maximă, plină de pasiune;
  • cărți amuzante erotice – umorul și sexul sunt două dintre ”ingredientele” care vor oferi un plus de farmec poveștii și te vor ajuta să parcurgi povestea personajelor preferate cu ușurință, încărcându-te cu energie și bună – dispoziție;
  • cărți de acțiune erotice – dacă iubești cărțile thriller, atunci alegerea unei cărți erotice ce îmbină acțiunea cu pasiunea carnală este exact ce ai nevoie pentru o lectură care să te fascineze.

Gusturile nu se discută, iar literatura este una dintre artele în care fiecare dintre noi putem găsi un corespondent. Fie că îți place un anumit gen literar sau altul, cu siguranță în oferta Librex.ro ai șansa de a descoperi o mulțime de cărți pe gustul tău, care să te ajute să evadezi din cotidian și să te relaxezi, după o zi îndelungată la birou. Lectura este una dintre sursele de energie și de inspirație, atât pentru viața de cuplu, cât și pentru dezvoltarea relațiilor personale și inter-personale.

Previous ArticleA început demolarea construcțiilor ilegale din Sectorul 5Next ArticleServicii funerare – Ce trebuie să știi despre doliu?
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.
x
Da-mi un "Like":