Merita Citit

Incendiu puternic pe acoperișul unui bloc, în cartierul Rahova din București. FOTO

Incendiul a izbucnit astăzi, 20 martie, pe acoperișul unui bloc aflat în renovare din Sectorul 5 al Capitalei, în cartierul Rahova. Locatarii au fost evacuați, a transmis ISU București.

UPDATE 10:45: Primăria Sectorului 5 a anunţat că va acorda sprijinul necesar persoanelor afectate de incendiul produs la blocul de pe strada Modoran Ene, potrivit unui comunicat al autorităţii locale. 

Autoritățile au demarat o anchetă pentru a stabili cauzele care au dus la declanşarea incendiului. Aceştia au precizat că incendiul a fost lichidat la scurt timp după ce s-a declanşat focul, pompierii au intervenit cu promptitudine şi nu au fost înregistrate victime,a mai transmis aceeași sursă.

Știre inițială: O coloană uriașă de fum negru a fost văzută luni, ridicându-se dintre blocurile din cartierul Rahova, din București. Fumul a fost vizibil de la Bragadiru, la câțiva kilometri distanță.

Foto: Libertatea / Facebook

„Am intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la terasa unui bloc în reabilitare, situat în str. Ene Modoran, sector 5. Incendiul s-a manifestat pe o suprafața de aproximativ 150 mp la nivelul acoperișului.

Au fost alertate 10 autospeciale de stingere cu apă și spumă, 3 autospeciale de intervenție și salvare de la înălțime, o autospecială de descarcerare, Salvatorii și două ambulanțe SMURD.

În acest moment incendiul este lichidat, două persoane cu atac de panică sunt în grija ambulanțelor. A fost afectata doar terasa blocului”, a transmis ISU București.

Cele două persoane consultate de către echipajele SMURD, au refuzat transportul la spital.

Previous ArticleLacul Străulești va fi din nou administrat de Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement BucureștiNext ArticleScrisoare de susținere pentru profesorul Marian Petcu, acuzat de comportament abuziv, semnată de 200 de studenți la Jurnalism
x
Da-mi un "Like":