Merita Citit

Frații Andrew şi Tristan Tate rămân după gratii încă 30 de zile. Instanța le-a prelungit arestul preventiv

Andrew și Tristan Tate, aflați în arest preventiv din 30 decembrie 2022, cercetați pentru trafic de persoane și viol, vor rămâne la închisoare pentru încă 30 de zile. Tribunalul Bucureşti a admis, miercuri, 22 martie, cererea DIICOT de prelungire a mandatelor de arestare, anunță Agerpres.

Aceeaşi decizie a fost luată şi în cazul a două complice, Georgiana Naghel şi fosta polițistă Alexandra-Luana Radu.

Decizia instanței vine la o săptămână după ce tribunalul a respins cererile celor doi frați de înlocuire a arestului preventiv cu controlul judiciar pe cauțiune.

La finalul anului 2022, cei doi milionari britanici au fost acuzați de procurorii DIICOT de grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol. Anchetatorii susţin că fraţii Tate racolau tinere sub pretextul începerii unei relaţii de iubire, după care le duceau într-o casă din Ilfov, unde erau obligate să producă clipuri video, ce erau postate pe site-uri pentru adulţi.

În timpul anchetei, procurorii DIICOT au pus sechestru pe mai multe bunuri deţinute de fraţii Tate în România, respectiv maşini de lux şi imobile.

Cei doi frați au acuzat că statul român încearcă să le ia mașinile și banii și că nu există dovezi împotriva lor. „Mă persecută pentru că sunt bogat și am succes”, a spus Tristan Tate, pe 26 ianuarie.

Previous ArticleMarți, 21 martie 2023, DIICOT a efectuat percheziții în București și în alte trei județe la mafia gunoaielorNext ArticleConsiliul Elevilor din București: „Condamnăm ferm traficul și consumul de droguri, dar și mușamalizarea acestuia” 
x
Da-mi un "Like":