Merita Citit

O șină de tramvai de pe Barbu Văcărescu s-a prins în mașina unui șofer din Capitală

Starea degradată a șinelor de tramvai din București a dus la ruperea și desprinderea bucăților din acestea. În data de 21 martie 2023, un șofer din București a observat o bucată de șină de tramvai pe strada Barbu Văcărescu și a încercat să o scoată de pe carosabil. Însă, în timp ce circula cu mașina, a constatat că aceasta nu funcționează corespunzător și a oprit pe marginea drumului pentru a verifica ce s-a întâmplat.

În momentul în care s-a oprit, șoferul a observat că o bucată din șina de tramvai se înfiptese în podeaua mașinii sale. El a făcut două fotografii și le-a postat pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”, împreună cu un mesaj care descria incidentul.

Asta am pescuit astăzi pe linia de tramvai de pe Barbu Văcărescu. Am crezut că se rupe mașină până am oprit. Dar numai așa căpătat experiență pe drumurile patriei!

Când bucureștenii au văzut postarea, l-au îndemnat pe șoferul afectat să ceară despăgubiri pentru daunele suferite în urma acestui incident. Iată câteva dintre comentariile lăsate de utilizatorii de pe grupul de Facebook „Info Trafic București și Ilfov”:

  • „Reclamație la Primărie, despăgubiri. Oricum nu dau din banii lor, tot din banii noștri.”
  • „Dă Primăria în judecată.”
  • „Poze la fata locui, la eventualele pagube, plângere scrisă și deviz estimativ.”

Există de asemenea persoane care afirmă că șina în cauză se află într-un stadiu avansat de degradare și prezintă un pericol atât pentru șoferi, cât și pentru pasagerii tramvaielor care circulă în zona respectivă

La cum e șina aia de tramvai să zicem mersi că încă nu a deraiat niciun tramvai, a spus D.D

Locuitorii Bucureștiului au semnalat de mai multe ori problema șinelor de tramvai în oraș. La sfârșitul lunii februarie, un bucureștean a filmat starea proastă a șinelor de tramvai la intersecția dintre Bulevardul Chișinău și Bulevardul Basarabia. Aceasta nu este singura zonă cu probleme din Capitală, cele mai degradate șine fiind de pe mai multe artere importante.

În noiembrie 2022, primarul general al Capitalei a anunțat că PMB a lansat o licitație publică pentru modernizarea a 44 de kilometri de linie de tramvai din oraș. Această investiție ar urma să coste 1,9 miliarde de lei, conform declarațiilor lui Nicușor Dan.

Previous ArticleFii și tu alături de Darius, băiețelul de doar 5 ani diagnosticat cu leucemie acută limfoblastică!Next ArticleMarți, 21 martie 2023, DIICOT a efectuat percheziții în București și în alte trei județe la mafia gunoaielor
x
Da-mi un "Like":