Merita Citit

Apar noi străzi cu sens unic în Sectorul 6, potrivit anunțului făcut de PS6

Primăria Sectorului 6 a anunțat introducerea de noi străzi cu sens unic în sector, începând cu Microzona 4 care a fost recent reorganizată. Această măsură urmează să fie implementată și în Microzona 5 și Microzona 21, în perioada următoare.

Am resistematizat Microzona 4!
Colegii de la Biroul Mobilitate Urbană continuă instituirea sensurilor unice. Este o bună practică pentru a crea noi locuri de parcare, dar și pentru a vă reda trotuarele, ca să circulați în siguranță, au anunțat reprezentanții Primăriei Sectorului 6 într-o postare pe Facebook.

În situații de urgență, mașinile de intervenție vor avea acces facil pe străzile cu sens unic. Echipele din cadrul Mobilitate Urbană au început să monteze indicatoare rutiere pentru instituirea sensurilor unice începând cu data de 14 martie 2023.

Aceste modificări au intrat în vigoare pe următoarele străzi: Aleea Dealul Măcinului, Aleea Crăiești, Aleea Câmpul cu Flori, Aleea Lunca Cernei, Aleea Lunca Siretului, Aleea Valea Boteni, Aleea Valea Viilor și aleile fără denumire. Schimbările sunt reflectate și în harta Waze, iar săgețile indică sensul de mers. De asemenea, alte străzi, precum Str. Nucșoara, Str. Locotenent Saidac Gheorghe, Str. Mehadia, Strada Grințieșului, Aleea Romancierilor și Strada Lacul Zănoaga, vor deveni cu sens unic până la sfârșitul lunii martie, dar și în luna aprilie.

Primăria Sectorului 6 anunță că Microzona 5 din Cartierul Drumul Taberei și Microzona 21 din Cartierul Militari vor fi resistematizate și vor avea sensuri unice. În 2022, circulația a fost revizuită în alte trei microzone: 6, 14 și 25, iar 30 de artere au fost transformate în străzi cu sens unic.

În situații de urgență, mașinile de intervenție vor avea acces facil pe străzile cu sens unic. Echipele din cadrul Mobilitate Urbană au început să monteze indicatoare rutiere pentru instituirea sensurilor unice începând cu data de 14 martie 2023. Aceste modificări au intrat în vigoare pe următoarele străzi: Aleea Dealul Măcinului, Aleea Crăiești, Aleea Câmpul cu Flori, Aleea Lunca Cernei, Aleea Lunca Siretului, Aleea Valea Boteni, Aleea Valea Viilor și aleile fără denumire. Schimbările sunt reflectate și în harta Waze, iar săgețile indică sensul de mers.

De asemenea, alte străzi, precum Str. Nucșoara, Str. Locotenent Saidac Gheorghe, Str. Mehadia, Strada Grințieșului, Aleea Romancierilor și Strada Lacul Zănoaga, vor deveni cu sens unic până la sfârșitul lunii martie, dar și în luna aprilie.

Primăria Sectorului 6 anunță că Microzona 5 din Cartierul Drumul Taberei și Microzona 21 din Cartierul Militari vor fi resistematizate și vor avea sensuri unice. În 2022, circulația a fost revizuită în alte trei microzone: 6, 14 și 25, iar 30 de artere au fost transformate în străzi cu sens unic.

Totul pentru a fluidiza traficul și a vă crea noi locuri de parcare, iar pietonii să poată circula în siguranță pe trotuarele eliberate de mașini, a concluzionat PS6.
 

Previous ArticleScandal între interlopi pe o strada din Sectorul 4 al CapitaleiNext ArticleCum să reduci hormonul stresului în mod natural astfel încât să fii bine atât fizic cât și mental.
x
Da-mi un "Like":