Merita Citit

Scandal între interlopi pe o strada din Sectorul 4 al Capitalei

Într-o benzinărie din Sectorul 4 al Capitalei, a avut loc un scandal între interlopi, în care au fost trase focuri de armă. B. Ș., un dezvoltator imobiliar cunoscut în lumea interlopă, a intrat în conflict cu membrii unei grupări rivale, iar incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere ale benzinăriei.

Potrivit Gândul.ro, în seara zilei de 9 septembrie 2022, la ora 22:30, oamenii lui B. Ș. au luat cu asalt autoturismul rivalilor lor, iar șoferul a scos un pistol și l-a îndreptat către atacatori. Din imaginile surprinse, se poate observa că B. Ș. a lovit geamul lateral cu un cuțit în momentul în care mașina a părăsit benzinăria în viteză. Deși nu a fost depusă nicio plângere, polițiștii bucureșteni s-au autosesizat și au descins la trei adrese o lună mai târziu. Ca urmare a cercetărilor, doi membri ai grupării, care ar fi folosit arme neletale în timpul conflictului, au fost reținuți.

În anul 2021, interlopul B. Ș. a atras atenția anchetatorilor după ce ar fi cumpărat un certificat de vaccinare fals. La începutul anului 2022, acesta s-a îmbolnăvit de COVID-19 și a dezvoltat o formă gravă a bolii.

Previous ArticleVineri, 24 martie 2023, încet tratamentele contra insectelor, potrivit anunțului făcut de PMBNext ArticleApar noi străzi cu sens unic în Sectorul 6, potrivit anunțului făcut de PS6
x
Da-mi un "Like":