Merita Citit

Băiat de 9 ani, atacat de câinele vecinilor, în sectorul 1 din București. Copilul a ajuns la spital cu răni la cap și torace

Incidentul a avut loc astăzi, în complexul rezidențial Sisești.

Băiatul era însoțit de un adult când a fost atacat și mușcat de câine, care a scăpat din curtea vecinilor.

„La data de 24 martie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 5 au fost sesizați cu privire la faptul că, în timp ce un minor, însoțit de o persoană, se deplasa pe o stradă, din Sectorul 1, ar fi fost atacat de un câine”, a transmis Poliția Capitalei, într-un comunicat de presă.

La fața locului s-a deplasat un echipaj medical, care i-a acordat copilului îngrijiri.

Potrivit G4media, care citează surse judiciare, victima este un băiat de 9 ani, iar câinele care l-a mușcat este din rasa Ciobănesc. Incidentul a avut loc în complexul rezidențial Sisești din București. Băiatul a suferit răni la cap și torace și a fost transportat la Spitalul de copii „Grigore Alexandrescu”.

Raluca Alexandru, purtătoarea de cuvânt a Spitalului „Grigore Alexandrescu”, a confirmat pentru Agerpres că minorul se află internat acolo și a dat detalii despre rănile suferite și starea copilului: „Băiatul în vârstă de 9 ani a suferit mai multe muşcături de câine la nivelul capului – scalp, nu are muşcături pe faţă, al trunchiului şi membrelor. Muşcăturile au fost produse de un câine de curte al unei vecine. Copilul este în stare stabilă. Nu are viaţa în pericol”.

Copilul va rămâne internat pentru tratament în Secţia de chirurgie plastică, a mai spus medicul.

În același timp, Poliția Capitalei a transmis că se fac verificări „în vederea stabilirii condițiilor în care a avut loc evenimentul”.

Previous ArticleAsociațiile de Proprietari din Sectorul 3 pot solicita, dacă vor, montarea de băncuțe în zona scărilor de blocNext Article
x
Da-mi un "Like":