Merita Citit

Un tânăr a intrat noaptea trecută cu mașina în gardul Parlamentului

Noaptea trecută, un tânăr șofer de 20 de ani a lovit gardul Palatului Parlamentului cu mașina pe partea dinspre Piața Constituției. Conform publicației Știrileprotv.ro, accidentul a avut loc în jurul orei 21:00, după ce șoferul a virat pe Bulevardul Libertății din Capitală. Impactul a fost puternic, dar nu au fost raportate victime.

La locul incidentului au sosit echipaje ale poliției rutiere, jandarmeria, ambulanța și o platformă pentru a ridica mașina. Șoferul a fost testat cu un aparat etilotest, iar rezultatul a arătat că nu consumase alcool sau alte substanțe interzise. Purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere București, Claudiu Costea, a făcut declarații în acest sens.

Când a efectuat virajul la stânga pe bulevardul Libertății, șoferul ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a intrat în coliziune cu gardul Palatului Parlamentului.

După incident, tânărul de 20 de ani a fost dus la Biroul de Accidente Ușoare pentru a da declarații. Agenții de poliție vor efectua cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care a avut loc accidentul de duminică seară.

Previous ArticleUn nou parc în Sectorul 6, asta își dorește PMBNext ArticlePMB vrea să îmbunătățească funcționarea a 20 de puncte termice din sectoarele Capitalei
x
Da-mi un "Like":