Merita Citit

Joi, 30 martie 2023, copiii din Sectorul 6 al Capitalei au plantat copăcei și floricele în Parcul Drumul Taberei

Joi, 30 martie 2023, mai mulți copii din Sectorul 6 au participat la o activitate de plantare de copaci și flori în Parcul Drumul Taberei, în cadrul „Săptămânii Verzi”. Aceștia au fost îndrumați de către angajații ADPDU S6. Primăria Sectorului 6 a anunțat că activitatea a fost organizată special pentru această săptămână, iar micuții grădinari au avut parte de ajutorul și îndrumarea educatoarelor și învățătoarelor. Plantele au fost asigurate de Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6, iar angajații acesteia i-au ajutat pe copii să le planteze în pământ.

O vorbă din popor spune că omul nu este împlinit până când nu plantează un copac. Cei mici o fac deja încă de la grădiniță. Cu mânuțele lor mititele „dau viață” naturii, a transmis Primăria Sectorului 6.

Pe lângă activitatea de plantare de copăcei și flori din Parcul Drumul Taberei, copiii au primit o lecție importantă despre importanța protejării și îngrijirii naturii și a mediului înconjurător. Ei au învățat că spațiul verde este foarte important pentru un oraș mare precum Bucureștiul și că trebuie să fie ocrotit și îngrijit.

Pentru copiii care nu au putut participa la activitatea de plantare, ADPDU Sector 6 a dus flori la școli și grădinițe, unde aceștia le-au sădit.

În Parcul Drumul Taberei, când vremea este frumoasă, sunt organizate diverse activități pentru recreerea locuitorilor din Sectorul 6. În prezent, Administrația Domeniului Public și Dezvoltare Urbană Sector 6 a început umplerea cu apă a cuvei lacului din parc, astfel încât aceasta să fie plină într-o săptămână.

De la data de 1 mai, angajații Administrației Comerciale Sector 6 vor relua agrementul pe lac.

Previous ArticleNext ArticleStomatolog fără drept de practică reținut în București, după ce o fostă Miss România s-a tratat la el. „A început să mi se umfle toată fața”
x
Da-mi un "Like":