Merita Citit

Un echipaj al Poliției Locale Sector 4, atacat cu pietre la Pasajul Unirii. Agresorul a fost reținut în Centrul Vechi

Un bărbat de 29 de ani a atacat cu bucăţi de piatră cubică, sâmbătă, 1 aprilie, echipajul Poliţiei Locale aflat la intrarea în Pasajul Unirii, pe sensul Piaţa Universităţii – Bulevardul Dimitrie Cantemir, spărgând geamurile autospecialei, informează Agerpes.

Potrivit unui comunicat transmis de Primăria Sectorului 4, agresorul, „extrem de recalcitrant”, a fugit de la faţa locului, fiind, ulterior, prins în Centrul Vechi, identificat şi predat poliţiştilor Secţiei 14.

Bărbatul este cercetat pentru distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Motivația gestului nu a fost precizată.

Reprezentanţii primăriei de sector precizează că agentul care se afla în misiune de monitorizare a traficului din zonă nu a fost rănit, însă două dintre geamurile laterale şi luneta autospecialei în care acesta se afla au fost distruse, după cum se vede în imaginile postate pe pagina de Facebook Sectorul4 News.

https://youtu.be/lijhyiXz-To

Pe filmare se văd bolovanii aruncați în mașina de poliție.

Previous ArticleImportanța furtunelor pentru radiatoarele de apă în sistemul de răcire al vehiculului FordNext ArticleMasacrarea Parcului IOR. Cum luptă o comunitate să salveze 12 hectare de spațiu verde pierdute de primărie: „N-avem destule betoane?”
x
Da-mi un "Like":