Merita Citit

Dumbrava Nouă din Sectorul 5 devine stradă cu sens unic

Strada Dumbrava Nouă, situată în Sectorul 5, este una dintre cele mai aglomerate artere din zonă. Recent, trotuarele au fost reamenajate, iar acum, aceasta este asfaltată. Potrivit declarațiilor city managerului, după finalizarea lucrărilor, strada va deveni cu sens unic. În timpul lucrărilor de asfaltare desfășurate sâmbătă, 1 aprilie 2023, echipa de construcție a primit vizita lui Rareș Hopincă, city managerul Sectorului 5, care a transmis bucureștenilor prezenți acolo că strada va fi reglementată ca sens unic odată ce lucrările vor fi finalizate.

Este sâmbătă, dar pentru noi este a șasea zi de muncă. Am venit în Dumbrava Nouă pentru că aici continuă lucrările. Am început asfaltarea și pe strada principală, dar și în zonele dintre blocuri unde sunt locuri de parcare. De luni reluăm și începem dinspre Buzoieni…încet, încet, începem să finalizăm lucrările, terminăm cu șantierele. Ne ducem către Bârcă, ulterior către Petre Ispirescu (cu asfaltările).

Foarte important. În scurt timp, Dumbrava Nouă va deveni stradă cu sens unic dinspre Petre Ispirescu, către Buzoieni. Va fi puțin disconfort, dar trebuie să ne pregătim pentru că toată circulația va fi mult mai bine reglementată în perioada următoare, a transmis Rareș Hopincă într-un video publicat pe Facebook.

Postarea city managerului de Sector 5, Rareș Hopincă, despre transformarea Străzii Dumbrava Nouă într-o stradă cu sens unic, a stârnit nemulțumirea mai multor oameni care au lăsat comentarii pe Facebook. Aceștia se plâng că măsura va crea mai multe blocaje în trafic și va afecta negativ circulația în zonă:

„Dacă faceți sensul unic spre Buzoieni , dimineața va fi aglomerație maxima pe Mărgeanlului…. Lumea iese spre centrul orașului , nu spre Rahova…”, transmite C.C.
„Și eu cred că ar fii fost mai bine sens unic către Str Petre Ispirescu, deoarece ar prelua din fluxul de pe Str MĂRGEANULUI dimineața. Intersecția Antiaeriană, Petre Ispirescu, GHENCEA, drumul Sării sunt extrem de aglomerate dimineața”, zice G.C.

City managerul a oferit un răspuns la aceste nemulțumiri exprimate de bucureșteni:

Suntem în procedura de a cumpara un teren, pentru a face străpungerea Ene Modoran – Făt Frumos. Sensul invers va fi, deci, pe Ene Modoran, până la Parcul Sebastian.

Previous ArticleGândaci, mizerie și rugină în localurile, hotelurile și magazinele din Centrul Vechi al CapitaleiNext Article
x
Da-mi un "Like":