Merita Citit

Primăria Sectorului 2 face angajări în perioada următoare

Primăria Sectorului 2 a anunțat că va face noi angajări în viitorul apropiat și că va organiza concursuri. Două poziții sunt disponibile pentru bucureștenii care doresc să lucreze în cadrul administrației publice.

Administrația publică din Sectorul 2 a postat pe pagina sa de Facebook că are două poziții noi pentru consilieri care sunt disponibile pentru concurs. Persoanele interesate vor trebui să participe la un concurs de admitere pentru a ocupa unul dintre locurile de muncă vacante.

Căutăm colegi pasionați, serioși și dedicați misiunii de a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor din sector, mai ales că, în acest an avem multe proiecte de investiții, a declarat Primăria Sectorului 2.

Candidații pentru fiecare poziție trebuie să susțină trei probe: o probă de IT, un examen scris și un interviu. Prima probă este una eliminatorie și presupune cunoștințe de utilizare a programelor precum Word, Excel sau Power Point. Persoanele interesate trebuie să aibă cunoștințe solide în utilizarea acestor programe.

Pentru a se înscrie la concurs, cei interesați pot depune dosarele la registratura Primăriei Sectorului 2, iar dosarele pot fi trimise și prin poștă sau firme de curierat, cu actele în copii legalizate. Perioada de înscriere este între 4 aprilie 2023 și 24 aprilie 2023, iar actele necesare sunt: formularul de înscriere, CV-ul (modelul comun european), copia buletinului, copii ale diplomelor de studii, certificatelor și altor documente care atestă efectuarea unor specializări și perfecționări, adeverință care atestă starea de sănătate, cazier judiciar și declarația pe propria răspundere sau adeverința care să ateste calitatea sau lipsa calității de lucrător al Securității sau colaborator al acesteia, în condițiile prevăzute de legislația specifică.

Primăria Sectorului 2 a anunțat că face angajări și că organizează concursuri pentru două posturi de consilieri debutanți la Compartimentul Control Intern și Managementul Calității. Candidații vor susține trei probe: o probă eliminatorie de IT, examenul scris și un interviu.

Prima probă de IT este eliminatorie și se va susține pe data de 8 mai 2023 la ora 10:00, iar examenul scris va avea loc pe data de 10 mai 2023 la ora 10:00. Toate cele trei probe vor avea loc la sediul Primăriei Sectorului 2 de pe strada Chiristigiilor nr. 11-13, București. După susținerea probei scrise, candidații vor susține interviul într-un termen de maxim 5 zile, conform anunțului Primăriei. Mai multe detalii despre atribuțiile postului, tematica și bibliografia pot fi consultate accesând un link specificat.

Previous ArticleMerită să folosești o centrală pe lemne? 5 argumente care te convingNext ArticleCartierul Bucureștii Noi a fost integral cadastrat de către specialiștii administrației locale a Sectorului 1
x
Da-mi un "Like":