Merita Citit

Bărbatul în vârstă de 49 de ani ce a dispărut la finalul lunii martie din Sectorul 2 încă nu a fost găsit. Polițiștii cer ajutorul bucureștenilor pentru a-l găsi

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București solicită sprijinul bucureștenilor pentru a găsi un bărbat de 49 de ani, care a dispărut la sfârșitul lunii martie din Sectorul 2. Poliția Capitalei a primit sesizarea dispariției pe data de 28 martie 2023. Bărbatul, pe nume Barbu Ilie, a părăsit domiciliul său din Sectorul 2 în noaptea dintre 25 și 26 martie și nu a fost găsit până în prezent.

Poliția solicită ajutorul bucureștenilor și al altor persoane pentru a-l găsi. Potrivit descrierii furnizate de polițiști, bărbatul are o înălțime de 1,75 m, o greutate de 85 kg, constituție atletică, ochi căprui și păr negru și fața rotundă. La data dispariției, purta un hanorac albastru, o cămașă albastră cu carouri, blugi albaștri, pantofi sport albaștri și o pălărie închisă la culoare. Anunțul referitor la dispariția lui a fost făcut abia pe data de 3 aprilie 2023, deoarece familia a dat acordul pentru mediatizarea cazului la acea dată.

Poliția Capitalei îi roagă pe bucureșteni să anunțe autoritățile dacă au văzut bărbatul dispărut, Barbu Ilie. Orice informație cu privire la locul în care s-ar putea afla acesta este importantă și poate ajuta la găsirea lui. Locuitorii din București pot transmite aceste informații prin apelarea numărului unic de urgență 112.

Previous ArticleO profesoară de la Colegiul „Ion Creangă” din București a fost înjunghiată de un elev de 16 ani, în timpul orei de japonezăNext ArticleÎn Sectorul 6 continuă lucrările de refacere a infrastructurii rutiere
x
Da-mi un "Like":