Merita Citit

În Sectorul 6 continuă lucrările de refacere a infrastructurii rutiere

În Sectorul 6 se continuă lucrările de reparație a infrastructurii rutiere. În luna trecută, s-au emis ordine de începere a proiectării și executării lucrărilor pentru patru străzi din cartierele Militari și Drumul Taberei.

Cele patru străzi care vor fi reparate sunt Veteranilor, Dreptății, Dealul Țugulea și Brașov. Lucrările constau în reabilitarea elementelor de infrastructură rutieră și în delimitarea clară a destinației acestora, astfel încât:

  • o parte din stradă va fi dedicată circulației pietonale,
  • o parte va fi dedicată circulației autovehiculelor,
  • se vor marca parcările rezidențiale.

 
 Nu sunt singurele noastre proiecte de refacere și modernizare a drumurilor pentru acest an, a anunțat Primăria Sectorului 6 pe pagina de Facebook.

În perioada următoare, se vor efectua lucrări în mai multe microzone.

Urmează ca în săptămânile următoare să demarăm lucrările în alte zone importante, pe Microzonele 5, 7, 9, 15.
Știm că nu e simplu pentru voi! Lucrările înseamnă praf, zgomot și disconfort, dar vă asigurăm că luăm măsuri pentru a reduce timpul de execuție a lucrărilor, fără a afecta calitatea acestora.
Suntem convinși că vom avea parte de înțelegerea și susținearea voastră, pentru că toate aceste proiecte sunt în sprijinul nostru, al celor care trăim în 6, a mai declarat Primăria.

Primarul Sectorului 6, Ciprian Ciucu, a oferit informații și cu privire la stadiul lucrărilor de la banca de alimente situată pe Calea Giulești nr. 236, care va servi drept bancă de alimente și cantină socială pentru locuitorii din zonă. Clădirea are o suprafață de 5.500 de metri pătrați și este finalizată în proporție de 90%. Primarul a menționat pe pagina sa de Facebook că este posibil ca banca de alimente să fie funcțională până la sfârșitul anului.

Am fost astăzi în șantier pentru a vedea stadiul lucrărilor. Este clar, până la sfârșitul acestui an va fi funcțională. Lucrările sunt realizate în proporție de 90%, urmează partea de echipare, a declarat Ciprian Ciucu.

Banca de alimente și cantina socială, aflate pe Calea Giulești nr. 236 în Sectorul 6, vor fi administrate de DGASPC Sector 6 și vor furniza alimente persoanelor nevoiașe, care vor fi donate de magazinele mari. În plus, banca de alimente va asigura livrarea hranei în școli, ceea ce va duce la optimizarea costurilor programului „Școală după Școală”, prin eliminarea nevoii de a contracta serviciile de catering. Pentru a asigura buna funcționare a acestei instituții, primarul Sectorului 6 a anunțat că, până la sfârșitul anului, se va face angajarea unor bucătari, nutriționiști, lucrători de retail, șoferi și fundraiseri.

Previous ArticleBărbatul în vârstă de 49 de ani ce a dispărut la finalul lunii martie din Sectorul 2 încă nu a fost găsit. Polițiștii cer ajutorul bucureștenilor pentru a-l găsiNext ArticleBucureșteanul care tulbura intens liniștea publică a fost reținut
x
Da-mi un "Like":