Magazin

Iată oferta pentru ușile de garaj pe site-ul oficial www.alexiana.ro

Ai finalizat construcția casei și gardul a fost ridicat. Rămâne doar să alegi ușa de garaj. Nu vei face această alegere în grabă. Cu aceeași atenție pe care ai acordat-o fiecărui element al casei, atât în construcție, cât și în amenajare, vei selecta și ușa de garaj.

Iată de ce merită să descoperi site-ul oficial www.alexiana.ro!

Beneficiile ușilor de garaj secționale și de tip rulou

De cele mai multe ori, alegerea se bazează pe estetică, ceea ce ne impresionează la prima vedere. Să nu uităm însă că interesul este si pe termen lung, de a alege uși de garaj practice. În cazul ușilor de garaj de la Alexiana Group vorbim despre beneficii precum:

  • Economie de spațiu: Ușile secționale se deschid vertical și rămân paralele cu solul, iar cele rulou se deschid prin lamele care se rulează într-o casetă. În ambele cazuri, nu este necesar spațiu suplimentar pentru deschidere, spre deosebire de ușile clasice.
  • Eficiență termică: Ușile de garaj rulou sunt fabricate din aluminiu cu spumă poliuretanică, iar cele secționale sunt din oțel, panouri sandwich izolate cu spumă poliuretanică. Efectul este cel de eficiență termică. Mențin în garaj o temperatură optimă.
  • Închidere etanșă, eliminând pierderile de căldură.
  • Siguranță, estetică și funcționare silențioasă.

Așadar vorbim de soluții pentru orice tip de garaj, indiferent de suprafața acestuia, de faptul că va fi folosit ca spațiu de depozitare sau ca atelier. În plus, proiectele pot fi personalizate. Ușa secțională poate fi imprimată cu orice imagine dorită. De asemenea, pot fi alese ușile secționale cu pietonală, cu sau fără prag, cu ramă colorată. Astfel de caracteristici sunt decise în funcție de nevoile tale și de modul de utilizare a zonei.

La toate acestea adaugă garanții extinse, de până la 11 ani. După primii doi ani ai prima revizie gratuită, ceea ce îți prelungește garanția produsului. Detalii despre cum să ai parte de revizii profesionale și care sunt condițiile garanțiilor descoperi și în site.

Despre Alexiana Group

Alexiana Group este unul dintre cei mai importanți furnizori de uși de garaj secționale și uși tip rulou. Diversitatea de tipuri de uși de garaj – finisaje și culori ale acestora – este doar o parte din poveste. Asta pentru că mai mult decât vânzarea propriu-zisă, experiența ta de client depășește simpla vânzare. Ai beneficii multiple și variate, astfel încât alegerea pe care o faci să te mulțumească acum și peste ani.

Pe scurt, ușa de garaj de la Alexiana Group asigură durabilitate și funcționalitate optimă. Compania oferă și servicii profesionale de montaj și mentenanță, garantând funcționarea corectă și siguranța ușilor de garaj pe termen lung.

Alegând Alexiana Group ca furnizor de uși de garaj secționale și uși tip rulou beneficiezi nu doar de produse de înaltă calitate, ci și de asistență tehnică și un serviciu clienți dedicat, menit să îți ofere soluții rapide și eficiente la orice problemă întâmpinată. Astfel, ai garanția că investești într-un partener de încredere care îți va satisface cerințele și așteptările.

Pentru detalii suplimentare, vizitează pagina oficială alexiana.ro.

 

Contact:

www.alexiana.ro

0230 560 560

0755 111 222

office@alexiana.ro

Previous ArticleNext ArticleUn accident a avut loc astăzi, 8 mai, în intersecția dintre Bulevardul Camil Ressu și Strada Râmnicu Sărat
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.
x
Da-mi un "Like":