Merita Citit

Stephan Pelger a murit. Designerul de 44 de ani a fost găsit fără suflare în casă

Designerul român Stephan Pelger, 44 de ani, a fost găsit mort joi, 8 iunie, în locuința sa, au declarat surse judiciare pentru Libertatea.

„La data de 8 iunie, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință din sectorul 2 se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constatat decesul persoanei”, a transmis Poliția Capitalei, într-un comunicat.

Surse judiciare au declarat pentru Libertatea că este vorba de cunoscutul designer Stephan Pelger.

Trupul neînsuflețit al designerului va fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei. Cazul a fost preluat de Serviciul Omoruri.

„În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri”, a precizat Poliția Capitalei.

Stephan Pelger se confrunta cu insomnie cronică şi cu depresie

Creatorul de modă suferea de insomnie cronică de aproape cinci ani şi avea episoade de depresie. În luna februarie, Stephan Pelger anunța că lua câte 40 de pastile pe zi și a urmat un tratament la o clinică de dezintoxicare.

„Am făcut perfuzii, am fost pus pe un tratament medical foarte mic și cu foarte puține pastile. Dacă luam 40 de pastile într-o zi, acum iau trei pastile pe zi și am un somn de opt ore sănătos”, a declarat Stephan Pelger, la o emisiune de la Antena Stars.

În 2018, la Cannes, designerul a fost agresat şi jefuit de două femei, incident care l-a traumatizat.

Previous ArticleVal de proteste în țară. Profesori, cadre medicale și polițiști au ieșit în stradă în București și în alte orașeNext Article
x
Da-mi un "Like":