Merita Citit

Află de aici mai multe despre cabinet psiholog Daniel Ivan!

Te confrunți cu apariția gândurilor negre și nu știi cum să rezolvi acest lucru? Să știi că se poate și va fi extrem de ușor. Le vei spune adio acestora, atunci când vei putea apela la serviciile unui psiholog. Îl vei găsi pe acesta rapid atât în mediul online, cât și cel fizic, iar tu nu te vei mai confrunta cu asemenea probleme.

Daniel Ivan est psihologul care te va ajuta să treci peste fiecare problemă cu care te confrunți, iar acest lucru cu siguranță te va bucura pe deplin. Vei vedea cât de bine te vei simți după o singură ședință de psihoterapie pe care o vei primi de la un specialist în domeniu. Psihoterapia este o activitate pe care nu trebuie să o ignori, pentru a avea rezultate cât mai favorabile. Apelează cu încredere la acest expert!

În acest articol vei afla mai multe informații despre:

  • Ești în căutarea unui specialist?
  • Ce tipuri de terapie există?

Ești în căutarea unui specialist?

Îl vei găsi pe acesta mult mai aproape decât ai fi crezut. Descoperă un cabinet psiholog atât în mediul online, cât și cel fizic. Vei putea apela la serviciile acestui specialist de fiecare dată când simți nevoia, iar acesta te va înțelege și te va ajuta să treci cu brio peste problemele cu care te confrunți. Unele dintre problemele cu care se confruntă majoritatea persoanelor sunt cele de cuplu, de personalitate sau de anxietate și depresie.

Mediul în care trăim ne poate influența într-un mod negativ, iar acest lucru nu trebuie să ne doboare, deoarece vom reuși să trecem peste acest impas atunci când avem parte de sprijinul unui specialist. Vei afla cât de multe lucruri se pot rezolva, atunci când vei primi ajutorul unui expert în domeniu. Comunicarea ta cu partenerul se va îmbunătăți și vei spune adio problemelor ce există între voi.

Ce tipuri de terapie există?

Dacă te întreabai acest lucru, să știi că Daniel Ivan pune în aplicare mai multe tipuri de terapie. Una dintre acestea este psihoterapia cognitiv comportamentala. Acest proces te va ajuta să descoperi cum conștiința ta îți influențează modul de trai și activitățile pe care le faci. Vei reuși să-ți evaluezi gândurile și modul în care vei reacționa, iar acest lucru va veni în favoarea ta.

Terapia de cuplu sau de familie este iar o metodă de terapie care vine în ajutorul tău. Vei reuși să comunici într-un mod eficient cu psihologul, atât tu cu partenerul și chiar și copiii. Cu ajutorul unui specialist veți reuși să vă rezolvați neînțelegerile care există în relația voastră. Mersul la psiholog împreună cu cei dragi este un mod în care veți putea să vă apropiați mult mai mult unul de altul și să creați o legătură mult mai strânsă!

Dacă-ți dorești să afli mult mai multe informații sau chiar să te programezi pentru o ședință, accesează danielivan.ro. Psihologul te va programa și vă veți întâlni într-un timp cât mai scurt la ședința de psihoterapie de care aveți nevoie.

Date de contact:

contact@danielivan.ro

0761 600 020

Previous ArticleA început expertizarea pentru consolidarea clădirii monument istoric unde a funcționat BNR și Creditul Funciar RuralNext ArticleTraficul rutier pe Calea Victoriei a fost reluat. Angajații Apa Nova au remediat avaria survenită la rețeaua de distribuție a apei potabile
Cand pasiunea devine meserie, poti spune ca esti implinit din punct de vedere profesional. Pasiunea mea pentru lumea virtuala se traduce in creare si dezvoltare de site-uri si portaluri, atat externe, cat si pentru portofoliul intern.
x
Da-mi un "Like":