Merita Citit

Incendiu puternic noaptea trecută în Sectorul 5 din București, pe strada Petre Ispirescu

În Sectorul 5 din București, pe strada Petre Ispirescu, un incendiu devastator a izbucnit în noaptea trecută la un fost restaurant. Pompierii au intervenit de urgență pentru a stinge flăcările. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență București-Ilfov, Ana Covașniuc, incendiul a avut loc la o clădire dezafectată din Sectorul 5 al Capitalei, pe strada Petre Ispirescu.

Conform informațiilor oficiale ale ISU B-IF, focul a cuprins clădirea dezafectată, fost restaurant, pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați. Flăcările s-au propagat rapid, iar martorii au relatat că înainte de izbucnirea incendiului au auzit mai multe explozii.

Pentru a face față situației, opt autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de intervenție și salvare la înălțime, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD au fost mobilizate.

În timpul intervenției, pompierii au identificat o persoană care se afla în clădirea dezafectată, rănită, prezentând arsuri la nivelul feței. Echipajele medicale au acordat asistență medicală la fața locului. Din fericire, nu au fost raportate alte victime.

Totuși, acesta nu a fost singurul incident de acest gen în București, întrucât miercuri după-amiază, un alt incendiu puternic a avut loc în Sectorul 3, pe Intrarea Sectorului, în zona Piața Muncii. În acest caz, misiunea pompierilor a fost extrem de dificilă, din cauza construcțiilor haotice din zonă, care au îngreunat accesul echipajelor de intervenție. Flăcările au afectat 17 proprietăți, într-o suprafață de 700 de metri pătrați. Pompierii au intervenit cu 20 de autospeciale de stingere.

În urma acestui incendiu, patru persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale: o persoană a suferit arsuri superficiale la picioare, alta a fost expusă la fum, o altă persoană a avut un puseu hipertensiv, iar o alta a suferit o plagă tăiată la mână.

Previous ArticleDin suflet pentru suflet, spectacol umanitar – „Speranță la viață pentru Călin Adrian „Next ArticleUn accident mortal a avut loc noaptea trecută pe Bulevardul Gheorghe Magheru din București
x
Da-mi un "Like":