Merita Citit

Un accident mortal a avut loc noaptea trecută pe Bulevardul Gheorghe Magheru din București

Noaptea trecută a avut loc un accident mortal pe Bulevardul Gheorghe Magheru din București, care a dus la restricționarea traficului rutier pe ambele sensuri ale bulevardului. Conform paginii „Info Trafic România”, accidentul grav a avut loc în jurul orei 23:00 și a atras intervenția Brigăzii Rutiere după ce a fost efectuat un apel la numărul de urgență 112.

Din primele informații, se pare că un șofer în vârstă de 43 de ani conducea un autovehicul pe Bulevardul Gheorghe Magheru, dinspre Piața Universității către Piața Romană. În dreptul Hotelului Lido, mașina a lovit un pieton care se pare că traversa neregulamentar și l-a rănit grav, potrivit informațiilor furnizate de Digi24. Echipajele medicale ajunse la locul accidentului au constatat, din păcate, decesul bărbatului rănit.

Polițiștii Brigăzii Rutiere au demarat cercetările pentru a determina cu exactitate cauzele și împrejurările în care a avut loc acest tragic eveniment.

Într-un comunicat transmis de Poliția Capitalei, s-a anunțat că traficul rutier pe Bulevardul Gheorghe Magheru a fost restricționat pe ambele sensuri de circulație, între intersecția cu Strada C. A. Rosetti și Strada George Enescu.

La data de 26 iulie a.c., în jurul orei 22.42, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Bd. Gheorghe Magheru. Din primele informaţii, un bărbat în vârstă de 43 de ani a condus un autovehicul pe Bd. Gheorghe Magheru dinspre Piaţa Universităţii către Piaţa Romană, iar în dreptul Hotelului Lido a surprins şi accidentat mortal un pieton.
Traficul rutier este restricţionat pe Bd. Gheorghe Magheru, pe ambele sensuri de deplasare între intersecţia cu Str. C. A. Rosetti şi Str. George Enescu”, a declarat , miercuri seară, Brigada Rutieră a Capitalei.

Autoritățile au luat aceste măsuri în scopul protejării și asigurării securității participanților la trafic, precum și pentru a facilita desfășurarea activităților de cercetare în condiții optime, conform informațiilor furnizate de Info Trafic România.

Previous ArticleIncendiu puternic noaptea trecută în Sectorul 5 din București, pe strada Petre IspirescuNext ArticleDouă mașini de poliție au pornit, noaptea trecută, în urmărirea unui cal care se plimba nestingherit prin Sectorul 5
x
Da-mi un "Like":