Merita Citit

Alte sute de blocuri din București rămân fără apă caldă, începând de luni

Compania Municipala Termonenergetica anunţă vineri, 28 iulie, că peste 200 de blocuri din zone ale sectoarelor 3, 4, 5 şi 6 din Capitală vor rămâne fără apă caldă, începând de luni, ca urmare a lucrărilor pe conductele reţelei primare.

Aproximativ 65 de blocuri din zona străzilor Arenei, Calea Călărașilor, Delea Veche și strada Matei Basarab (între stăzile Delea Vechea și Labirint) din sectorul 3 vor rămâne fără apă caldă în perioada 31 iulie și 4 august 2023, ora 23.00, potrivit Termoenergetica.

De asemenea, circa 60 de blocuri din zona Căii Văcărești, nr. 220-224 și a străzii V.V. Stanciu din sectorul 4 vor rămâne fără apă caldă în perioada 31 iulie și 4 august 2023, ora 23.00.

În zona bulevardului Libertății din sectorul 5, 10 blocuri nu vor avea apă caldă în perioada 31 iulie și 4 august 2023, ora 23.00. Alte 75 de blocuri din zona străzilor Dezrobirii și Orșova din sectorul 6 vor rămâne fără apă caldă în perioada 28 iulie și 4 august 2023, ora 22.00.

„Este important de subliniat că termenele lucrărilor sunt estimate înainte de deschiderea șantierelor și decopertarea galeriilor. Finalizarea lucrărilor depinde de complexitatea acestora, care este în directă legătură cu starea de degradare a conductelor. Se va lucra simultan în mai multe puncte, astfel încât, pe măsura finalizării unor operațiuni, punctele termice să fie repuse în funcțiune mai repede decât termenul estimat”, mai transmite Termoenergetica.

Previous ArticleDecizie în cazul „Justițiarului de Berceni”. Ce pedeapsă a primit pentru că și-a hărțuit fosta parteneră. „Răspunde sau mă întorc la noapte”Next ArticleMari orchestre ale lumii concertează la Festivalul George Enescu din București, care începe la finalul lui august. Cât costă un bilet
x
Da-mi un "Like":