Merita Citit

Tramvaiul 32, blocat pe Şoseaua Alexandriei de un BMW parcat neregulamentar

Un BMW X5 a blocat vineri după-amiază linia de tramvai 32 pe Şoseaua Alexandriei, pe sensul spre Depoul Alexandriei. Potrivit STB, circulaţia a fost blocată 15 minute (15:05-15:20).

Linia de tramvai 32 a fost blocată de BMW-ul parcat neregulamentar în jurul orei 15:00, iar călătorii au fost nevoiţi să parcurgă ultima staţie pe jos. Ulterior, STB a transmis că circulaţia a fost blocată în intervalul orar 15:05-15:20.

STB a anunţat incidentul pe pagina de Twitter.

Linia 32 – blocata pe Sos. Alexandriei, dupa intersectia cu Sos. Antiaeriana, pe sensul spre Depoul Alexandria. Cauza: autoturism parcat neregulamentar, langa linia de tramvai.

— STB SA Clienti (@Clienti_stbsa) July 28, 2023

Începând de miercuri, pe linia 32 care circulă între Depoul Alexandria şi Piaţa Unirii au fost introduse şi noile garnituri Imperio.

Previous ArticleDecizie în cazul „Justițiarului de Berceni”. Ce pedeapsă a primit pentru că și-a hărțuit fosta parteneră. „Răspunde sau mă întorc la noapte”Next ArticleMari orchestre ale lumii concertează la Festivalul George Enescu din București, care începe la finalul lui august. Cât costă un bilet
x
Da-mi un "Like":