Merita Citit

Accident rutier în această dimineață pe Autostrada A1 București-Pitești

În dimineața aceasta, a avut loc un accident pe autostrada A1 București-Pitești, la kilometrul 117, în zona municipiului Pitești, județul Argeș. În urma coliziunii dintre două vehicule, o persoană a fost rănită și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Ca urmare a acestui eveniment rutier, traficul a fost oprit pentru o scurtă perioadă. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române a transmis informații referitoare la situație:

Două autoturisme au fost implicate într-un accident pe Autostrada A1, la kilometrul 117, în zona municipiului Pitești, județul Argeș, unde, din cauza lucrărilor la carosabil, se circula cu restricții, pe câte o bandă pe sens.
În urma impactului, o persoană a fost rănită. Traficul este oprit aproximativ 20 de minute pentru efectuarea cercetărilor la locul producerii evenimentului rutier

Deși circulația a fost întreruptă doar pentru o perioadă de 20 de minute, în jurul orei 08:55, traficul este îngreunat în momentul publicării acestui articol, la ora 09:50. O coloană de mașini se întinde pe câțiva kilometri, iar șoferii stau pe loc de minute bune.

Autoritățile recomandă șoferilor să evite zona, dacă este posibil.

Pe autostrada A1 există restricții de trafic, din cauza unor lucrări în desfășurare pe partea carosabilă. Ca urmare, circulația se desfășoară pe o singură bandă de mers pe fiecare sens al autostrăzii București-Pitești.

Previous ArticleDiversifică-ți strategia de marketing online cu advertoriale SEONext ArticleAcțiune de amploare, duminică, 30 iulie 2023, la Palatul Bragadirul din Sectorul 5
x
Da-mi un "Like":