Merita Citit

Acțiune de amploare, duminică, 30 iulie 2023, la Palatul Bragadirul din Sectorul 5

Duminică, 30 iulie 2023, a avut loc o acțiune de amploare la Palatul Bragadiru din Sectorul 5. Polițiștii au efectuat verificări pe baza unor informații pe care le aveau, conform comunicatului emis de Primăria Sectorului 5. În cursul săptămânii precedente, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice S5 au efectuat verificări în cadrul unui eveniment organizat la Palatul Bragadiru din București.

Evenimentul denumit Tech House, desfășurat la subsolul clădirii, a atras aproximativ 50 de persoane. Primăria Sectorului 5 a oferit aceste informații în urma acțiunii.

În data de 30.07.2023, începând cu ora 06.00, polițiști din cadrul SICE Sector 5, în baza informațiilor deținute și a unui plan propriu de acțiune, au acționat în sistem integrat împreună cu polițiștii SIC Sector 5, Secția 18, 19-BOP, Serviciul Poliție Canină, comisari OPC Sector 5, inspectori ISU-BIF și ai Direcției Generale de Poliție Locală Sector 5 – Serviciul Control Comercial, și au verificat activitatea desfășurată de către SC Shade Events SRL, în locația situată pe strada Rahovei 147-153, în incinta Palatului Bragadiru, la subsol.

În urma verificărilor efectuate duminică, a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală. Polițiștii au aplicat 5 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 25.000 de lei, și au confiscat suma de 3.164 de lei. În plus, în cadrul acțiunii, au fost identificate 9 persoane care dețineau asupra lor substanțe sau produse susceptibile de a avea efecte psihoactive. Aceștia au fost conduși la Secția de Poliție 18 pentru a clarifica situația, iar cercetările vor fi continuate de către Brigada de Combatere a Criminalității Organizate București, așa cum a comunicat Primăria Sectorului 5.

De asemenea, pe parcursul acțiunii, polițiștii au depistat o persoană căutată la nivel național și internațional. Individul în cauză a fost dus la Secția 19, unde se vor continua cercetările pentru luarea măsurilor legale necesare.

Previous ArticleAccident rutier în această dimineață pe Autostrada A1 București-PiteștiNext ArticleRecord de participare sâmbătă la Bucharest Pride 2023. Peste 25.000 de persoane au luat la pas traseul Calea Victoriei – Bd. Națiunile Unite – Bd. Libertății – Parcul Izvor
x
Da-mi un "Like":