Merita Citit

Au început lucrările pentru suprailuminarea a 73 de treceri de pietoni din Sectorul 6

Primăria Sectorului 6 a anunțat că a demarat lucrările pentru suprailuminarea a 73 de treceri de pietoni din aria administrată, cu scopul de a asigura o siguranță sporită pentru cetățeni. Conform administrației publice, aceste lucrări urmează să fie finalizate până la sfârșitul lunii septembrie.

În prezent, în Sectorul 6, există 78 de treceri de pietoni care au fost deja suprailuminate pentru a spori siguranța în zonă. Primăria are în plan să ajungă la un total de 151 de astfel de treceri de pietoni modernizate.

Lucrările pentru suprailuminarea celorlalte 73 de treceri de pietoni au început în data de 31 iulie 2023. În prima etapă a lucrărilor, echipa ADPDU Sector 6 de la Biroul Mobilitate Urbană va monta stâlpii de susținere și consolele necesare pentru fixarea proiectoarelor. De asemenea, vor fi instalate indicatoare rutiere.

În seara trecută, au fost efectuate lucrări pe următoarele locații:

  1. Drumul Taberei 90,
  2. Calea Plevnei 178,
  3. Strada Moinești 4,
  4. Bulevardul Timișoara 27,
  5. Strada Valea Cascadelor 20,
  6. Splaiul Independenței 206,
  7. Bulevardul Uverturii, intersecție cu Strada Dreptății.

Primăria Sectorului 6 a transmis aceste informații cu privire la progresul lucrărilor în cadrul programului de suprailuminare al trecerilor de pietoni.

Ne asigurăm că viața are prioritate! De când am început reamenajarea trecerilor, numărul accidentelor la traversare a scăzut, potrivit datelor primite de la Brigada Rutieră.

Primăria a anunțat că cea de-a doua etapă a lucrărilor pentru suprailuminarea trecerilor de pietoni va începe la data de 15 august 2023. Această etapă implică montarea proiectoarelor.

Toate trecerile de pietoni care vor fi suprailuminate vor avea instalații de tip „Flash”, similare celor deja finalizate.

Conform informațiilor oferite de Primăria Sectorului 6, lucrările pentru cele 73 de treceri de pietoni vor fi finalizate până la sfârșitul lunii septembrie. În plus față de acestea, în Sectorul 6, există și un total de 25 de treceri de pietoni supraînălțate, având scopul de a asigura siguranța pietonilor.

Previous ArticleA fost aprobată modernizarea și reabilitarea a opt străzi din Sectorul 2Next Article
x
Da-mi un "Like":