Merita Citit

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2 se întâlnește în această seară cu cetățenii

Într-o nouă săptămână, primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, continuă să se întâlnească cu bucureștenii pentru a discuta despre problemele importante ale zonei pe care o administrează. Joi, 3 august 2023, primarul Radu Mihaiu va avea o nouă întâlnire cu cetățenii care locuiesc în aria de competență a sectorului. Aceștia sunt așteptați să participe la discuții, începând cu ora 18:00.

Locul de întâlnire este stabilit la intersecția dintre Șoseaua Pantelimon și Șoseaua Vergului, în apropierea capătului tramvaiului 14.

Primăria Sectorului 2 a transmis aceste informații pentru a facilita comunicarea dintre cetățeni și primarul sectorului și pentru a aborda problemele importante ale comunității într-un dialog deschis și constructiv.

E o ocazie bună pentru cei care locuiesc în proximitate să intre în dialog cu primarul Sectorului 2, să facă cunoscute cele mai importante problemele din zonă, ce nevoi sunt, și să vină cu sugestii de îmbunătățire a situației actuale.

Primăria Sectorului 2 a furnizat o listă cu temele care urmează să fie discutate în cadrul întâlnirii din această seară, de la capătul liniei de tramvai. Bucureștenii sunt invitați să participe la dezbateri pe următoarele subiecte:

  1. Realizarea de noi creșe și grădinițe
  2. Realizarea de noi parcuri și spații verzi
  3. Problema comerțului stradal
  4. Infrastructură rutieră și sistematizare

Pe lângă discuțiile bazate pe aceste teme, cetățenii vor fi informați în detaliu despre proiectele Primăriei. Vor fi abordate atât realizările deja implementate de administrație, cât și proiectele viitoare care urmează să fie puse în practică.

Aceste tipuri de întâlniri au avut loc și în trecut, în diferite zone din Sectorul 2. Primarul dorește să interacționeze față în față cu cât mai mulți dintre locuitorii zonelor pe care le administrează.

Primăria a transmis cetățenilor că există loc de îmbunătățire în Sectorul 2 și că dorește să stabilească obiectivele pentru viitor împreună cu sprijinul lor.

Doar împreună putem transforma Sectorul 2 într-un loc mai civilizat și armonios.

Previous ArticleLocuitorii din șapte zone din Sectorul 1 al Capitalei vor beneficia de 100 de noi locuri de parcareNext ArticleSâmbătă, 5 august, ASPA organizează un nou târg de adopții de câini și pisici
x
Da-mi un "Like":