Merita Citit

7 locuri de joacă din Sectorul 4 vor fi reparate și modernizate. Care sunt acestea?

Vineri, 4 august, autoritățile locale din Sectorul 4 au anunțat că 7 locuri de joacă vor fi închise temporar pentru a fi reparate și modernizate. În acest sens, Primăria Sectorului 4 le solicită părinților și copiilor să nu pătrundă în interiorul acestor locuri de joacă care au fost îngrădite pentru lucrările de reparații.

Șapte locuri de joacă din cele 250 administrate de Sectorul 4 vor fi închise temporar pentru reparații și modernizare!, transmite Primăria Sectorului 4 într-un comunicat.

În ultima perioadă, Primăria Sectorului 4 a Capitalei a efectuat verificări amănunțite la locurile de joacă aflate în administrarea lor, numărul total fiind de 250. Ca urmare a acestor verificări, s-a decis închiderea a 7 din aceste spații.

Decizia a fost luată întrucât aparatele de joacă din cele 7 locuri erau deteriorate din cauza vandalizării și nu mai puteau fi folosite în siguranță. În consecință, Primăria Sectorului 4 anunță că aceste locuri de joacă vor fi reparate și modernizate în regim de urgență, astfel încât copiii să le poată folosi din nou în condiții de siguranță, cât mai curând posibil.

Din acest motiv, Sectorul 4 al Municipiului București, prin S.C. TotulVerde. S.A., va repara și va moderniza toate cele șapte locuri de joacă, în regim de urgență, astfel încât copiii să le poată folosi din nou în siguranță, în cel mai scurt timp posibil.

În perioada următoare, toate cele 7 locuri de joacă vor fi supuse reparațiilor, iar fiecare dintre ele va fi îngrădit și semnalizat corespunzător. Aparatele deteriorate, cum ar fi leagănele, toboganele și balansoarele, vor fi înlocuite cu echipamente noi și funcționale.

Aceasta este lista celor 7 locuri de joacă vizate:

  1. Cricovul Dulce nr. 2-4;
  2. Secuilor nr. 15, bl. 20;
  3. Orășelul Copiilor – la Plajă;
  4. Orășelul Copiilor – la Roată;
  5. Lumea Copiilor – bila avion;
  6. Lumea Copiilor – Mega Park;
  7. Cercetătorilor nr. 10.
Previous ArticleSe refac locurile de joacă, a aleile și spațiul verde din curțile grădinițelor din Sectorul 6 al CapitaleiNext ArticleCRBL, transferat cu ambulanța la Bucureşti după accidentul de motocicletă. Declarațiile artistului
x
Da-mi un "Like":