Merita Citit

Mai multe locuri de parcare publice din Sectorul 4, de lângă Parcul Carol, vor fi transformate în locuri de parcare de reședință

Mobilitate Urbană S4 aduce la cunoștință bucureștenilor că mai multe locuri de parcare publice, situate în Sectorul 4, în apropierea Parcului Carol, vor fi convertite în locuri de parcare rezervate pentru rezidenți.

Transformăm locurile publice din ”Centrul vechi” al Sectorului 4, în locuri de reședință, transmite Mobilitate Urbană Sector 4 într-o postare pe Facebook.

Potrivit sursei citate, locuitorii bucureșteni din această zonă încărcată de istorie, de-a lungul străzilor precum Gramont, Mitropolit Nifon, Filaret, Liveni, strada Albă sau Constantin Bosianu, au dorit să se implementeze această schimbare și au trimis mai multe solicitări în acest sens.

În prezent, echipele Mobilitate Urbană Sector 4 marchează și numerotează noile locuri de parcare de reședință. Aceste locuri vor fi destinate comunității din proximitatea Parcului Carol.

În zilele acestea, colegii noștri marchează și numerotează locurile de reședință pe care le vom atribui comunității de lângă Parcul Carol, a concluzionat sursa citată.

Previous ArticleS-a întâmplat în București! O femeie a fost agresată sexual de un paramedic SMURD, într-o ambulanțăNext ArticleSe refac locurile de joacă, a aleile și spațiul verde din curțile grădinițelor din Sectorul 6 al Capitalei
x
Da-mi un "Like":