Merita Citit

În ce stare se află fetița electrocutată în timp ce se juca într-un parc din București. Precizările făcute de medici

Fetița care s-a electrocutat luni seară, 7 august, într-un parc din sectorul 6 al Capitalei, după ce a atins un stâlp de iluminat, se află în stare stabilă și nu are leziuni pe piele, au declarat reprezentanţii Spitalului „Grigore Alexandrescu”, unde este internată copila, transmite News.ro.

Potrivit medicilor, fetiţa are o stare generală stabilă, iar la primele investigaţii nu au fost depistate complicaţii. De asemenea, ea nu are leziuni tegumentare.

Cu toate astea, ea va mai rămâne internată pe secţia de Pediatrie pentru supraveghere cel puţin 24 de ore.

Fetița se afla luni seară cu mama ei într-un parc din sectorul 6 când s-a întâmplat incidentul. Copila s-a urcat pe un gărduleț metalic, care delimita parcul și, în momentul în care a atins un stâlp de iluminat, a fost electrocutată.

Mama fetiţei a declarat, la Antena 3, că a fost și ea electrocutată în același timp.

„S-a urcat pe gard și a pus mâna pe acel stâlp, dar (stâlpul) a curentat și mai jos, la nivelul meu, adică la 50 de centimetri (mai jos), că m-am atins și eu de el puțin și m-a ciupit”, a povestit mama fetei.

„Mulţumim lui Dumnezeu că fetiţa este bine acum, este în afara oricărui pericol, o singură analiză este modificată, că a trecut curentul prin ea”, a adăugat femeia.

În urma incidentului, au fost chemaţi reprezentanţii Enel să verifice stâlpii de iluminat din parc. De asemenea, poliţiştii au sigilat parcul şi au deschis o anchetă pentru vătămare corporală din culpă.

Previous ArticleTermenul de finalizare a lucrărilor la rețeaua de termoficare din Capitală se prelungește. Cât timp vor mai avea bucureștenii probleme cu apa caldăNext ArticleO fetiță s-a electrocutat în timp ce se juca într-un parc din sectorul 6 al Capitalei
x
Da-mi un "Like":