Merita Citit

Atenție! Astăzi, 10 august, are loc întâlnirea unde se va discuta despre regulamentul parcărilor de reședință din Sectorul 3

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, aduce aminte cetățenilor din zonă că se desfășoară ședința de astăzi, în cadrul căreia se vor aborda propuneri pentru îmbunătățirea regulamentului privind parcările de reședință. El subliniază importanța evenimentului și participarea activă a comunității în discuțiile legate de acest aspect.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, își reafirmă apelul către locuitorii din sector, amintindu-le că în ziua de astăzi va avea loc întâlnirea dedicată dezbaterii propunerilor privind îmbunătățirea regulamentului pentru parcările de reședință din zonă.

Vă reamintesc, azi, de la 17:00, la Sala Gloria ne întâlnim să dezbatem propuneri de îmbunătățire a regulamentului pentru parcările de reședință din sectorul nostru.

Primarul a menționat că a primit deja numeroase propuneri și idei de la cetățeni, însă îi invită pe aceștia să participe la ședința din această după-amiază pentru a le discuta în detaliu.

Deja unii dintre dumneavoastră mi-ați scris cu anumite idei și sugestii, iar în această după-amiază vă aștept să analizăm și să stabilim împreună, așa cum facem de fiecare dată, cele mai bune variante pentru gestionarea parcărilor.

Primarul Robert Negoiță a comunicat prin intermediul unei transmisiuni live pe Facebook că pe data de 10 august organizează o dezbatere publică la care sunt invitați bucureștenii. Scopul acestei întâlniri este discutarea detaliată a regulamentului privind parcările din Sectorul 3.

De asemenea, edilul a exprimat un puternic interes în a-i primi pe toți participanții la această dezbatere.

Pe toți cei care aveți opinii, care vreți să contribuiți pentru îmbunătățirea actualului regulament, vă invit la Sala Gloria, la o discuție, o dezbatere.
Totodată, vă mulțumesc tuturor celor care ați scris pe Facebook cu opinii, sesizări, cu propuneri. Vă mulțumesc tuturor celor care v-ați implicat.
Va aștept cu mult interes să ne asigurăm că vor avea o variantă cât mai corectă și mai aproape de ce ne dorim a viitorului regulament.

Previous ArticleTrei bărbați au fost prinși în flagrant când jefuiau un camion cu articole vestimentare, în BucureștiNext ArticleAfter-school-ul Școlii Sf. Andrei, situat pe Aleea Parva nr. 3, din Sectorul 6 al Capitalei, e gata
x
Da-mi un "Like":