Merita Citit

Radu Mihaiu se întâlnește cu bucureștenii din Sectorul 2 în Parcul Țepeș Vodă astăzi, 10 august

Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, se pregătește să se întâlnească din nou cu locuitorii sectorului într-un cadru deschis, de data aceasta în Parcul Țepeș Vodă. Această „ședință de sector” reprezintă oportunitatea pentru cetățeni de a discuta direct cu primarul și de a aduce în atenția sa preocupările și problemele cu care se confruntă în viața de zi cu zi. Evenimentul este programat pentru joi, 10 august 2023, începând cu ora 18:00.

Prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook, a anunțat că întâlnirea are loc în Parcul Țepeș Vodă.

Această întâlnire oferă ocazia ca bucureștenii să abordeze subiecte variate, iar Radu Mihaiu a indicat și câteva teme de discuție pe care intenționează să le acopere:

  1. Amenajarea de spații verzi;
  2. Modernizarea străzilor în Sectorul 2;
  3. Activități de curățenie și măsuri de control implementate de administrația publică.

Pe lângă subiectele menționate, cetățenii vor avea posibilitatea să afle detalii despre proiectele în derulare și cele viitoare ale Primăriei. Discuțiile se vor axa atât pe realizările deja implementate, cât și pe planurile viitoare.

Primarul a organizat în mod regulat aceste „ședințe de sector” pentru a se conecta cu comunitatea și pentru a înțelege mai bine nevoile și preocupările locuitorilor din sectorul său de administrare.

Previous ArticleAfter-school-ul Școlii Sf. Andrei, situat pe Aleea Parva nr. 3, din Sectorul 6 al Capitalei, e gataNext Article
x
Da-mi un "Like":