Merita Citit

Accident grav cu un autobuz STB, pe Calea Dorobanţilor din Bucureşti. Şoferul STB şi trei pasageri au ajuns la spital

Un autobuz STB a intrat vineri de dimineață într-o autoutilitară parcată pe Calea Dorobanților, iar șoferul a rămas încarcerat în cabină. Trei pasageri au fost și ei răniți, a declarat pentru Libertatea Oana Pîrvan, de la Brigada Rutieră București.

Accidentul a avut loc la intersecția străzii Tudor Vianu cu Calea Dorobanților și pompierii au reușit să-l extragă din cabină pe șoferul STB rănit. El a fost scos din autobuz conștient și a primit primele îngrijiri medicale la fața locului.

Șoferul a fost scos din cabină de pompieri. Foto: Facebook

Ulterior, șoferul și cei trei pasageri răniți au fost transportați la Spitalele Floreasca și Elias.

<iframe src=”https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=322&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnicolae.valentin.357%2Fvideos%2F640232654869503%2F%3Fidorvanity%3D744915258922873&show_text=false&width=560&t=0″ width=”560″ height=”322″ style=”border:none;overflow:hidden” scrolling=”no” frameborder=”0″ allowfullscreen=”true” allow=”autoplay; clipboard-write; encrypted-media; picture-in-picture; web-share” allowFullScreen=”true”></iframe>

Autoutilitara lovită de autobuz a intrat, la rândul ei, într-un Porsche Cayenne, parcat în fața ei.

Autobuzul implicat în accident circula pe linia 331. Polițiștii dirijează traficul în zonă, care se desfășoară alternativ, pe un singur sens.

STB a transmis un comunicat și face precizări în legătură cu accidentul: „Astăzi, 11.08.2023, la ora 07:25, pe Calea Dorobanţi, la stația Liceul Ion Luca Caragiale, sens Dămăroaia, un autobuz din linia 331 a fost implicat într-un eveniment de circulație cu o autoutilitară. În urma producerii evenimentului, au fost accidentați 3 călători și șoferul autobuzului, aceștia fiind transportați pentru investigații la spital, în stare de conștiență. La sosirea echipajului de poliție, după efectuarea alcool testului, a rezultat că șoferul autobuzului nu consumase băuturi alcoolice. În prezent, cazul este în curs de cercetare la Brigada Rutieră București, autobuzul fiind tractat într-o unitate a Societății. Precizăm că în cadrul Societății de Transport București STB S.A, s-a întrunit o comisie de cercetare pentru identificarea cauzelor producerii evenimentului”.

Previous ArticleNext Article„Luam un codru de pâine, plecam la joacă și mai veneam seara”. Inginerul care a adunat o colecție de peste 16.000 de jucării, despre copilăria de acum 50 de ani
x
Da-mi un "Like":