Merita Citit

În această seară, Radu Mihaiu îi așteaptă pe bucureștenii din Sectorul 2, la o nouă întâlnire în Parcul Nichita Stănescu

Primarul Radu Mihaiu i-a anunțat pe bucurești că astăzi, 17 august, este planificată o nouă întâlnire pentru a discuta despre problemele Sectorului 2. Această întâlnire va avea loc în Parcul Nichita Stănescu.

La fel ca în săptămânile anterioare, primarul Radu Mihaiu continuă să interacționeze cu rezidenții Sectorului 2 din Capitală. În această săptămână, este programată o altă sesiune de discuții cu cetățenii, în cadrul căreia sunt binevenite toate persoanele interesate de bunăstarea și evoluția sectorului.

Cei care doresc să participe la această discuție cu primarul Radu Mihaiu sunt așteptați în Parcul Nichita Stănescu mâine (joi, 17 august 2023). Întâlnirea va începe la ora 18:00. Prin această ocazie, locuitorii din București au șansa de a discuta direct cu primarul despre provocările lor zilnice și despre posibilele soluții pe care administrația le poate oferi.

Primarul Sectorului 2 a comunicat cetățenilor și o listă de subiecte pe care discuțiile vor fi fundamentate. Aceste subiecte includ:

  • Îmbunătățirea spațiilor verzi în zonă,
  • Modernizarea infrastructurii stradale,
  • Măsuri de igienă și monitorizare,
  • Proiecte pentru dezvoltarea Parcului Național.

În plus, în cadrul discuțiilor se va dezvălui și detalii despre proiectele dezvoltate de Primărie. Acestea includ atât proiectele deja implementate, cât și cele planificate pentru viitor.

În ultima perioadă, primarul Sectorului 2, Radu Mihaiu, a organizat întâlniri dese cu comunitatea locală, mai exact în fiecare săptămână. Scopul acestor evenimente este de a facilita dialogul direct cu locuitorii din zonă, iar locația întâlnirii variază în fiecare săptămână.

Previous ArticleO fată de 12 ani a fost rănită aseară în urma unui incident într-un parc din Sectorul 4 al CapitaleiNext ArticleSe spală și se mătură Șoseaua Pantelimon. Nu parcați pe trotuar!
x
Da-mi un "Like":