Merita Citit

O fată de 12 ani a fost rănită aseară în urma unui incident într-un parc din Sectorul 4 al Capitalei

În seara zilei de 16 august, o fată în vârstă de 12 ani a suferit o accidentare în urma unui incident într-un parc din Sectorul 4 al Bucureștiului. Potrivit informațiilor disponibile, copila s-ar fi urcat pe o masă de ping-pong din parc, iar masa a cedat, provocându-i o rană la piciorul drept.

Echipajele de intervenție au fost chemate la fața locului, iar copila a fost transportată la Spitalul „Marie Curie” din București pentru îngrijiri medicale. Poliția Capitalei a fost notificată cu privire la incident în jurul orei 20:00.

Autoritățile au demarat o anchetă pentru a determina cu exactitate circumstanțele în care s-a produs acest incident nefericit. Aceste detalii au fost furnizate de către reprezentanții Poliției Capitalei, conform informațiilor prezentate pe Antena3.ro.

Iată declarația Poliției Capitalei:

În cursul acestei zile, în jurul orei 20.05, DGPMB – Secția 16 a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că, în parcul situat pe str. Costila nr. 10, sector 4, unei minore i-ar fi căzut o masă de tenis pe picior, provocându-i leziuni.
La fața locului s-au deplasat agenți de siguranță publică, stabilind faptul că minora, în vârstă de 12 ani, s-ar fi urcat pe masa de ping-pong în cauză, care s-a rupt, lovind-o la piciorul drept.
Aceasta urmează să fie transportată la spitalul Marie Curie, pentru îngrijiri medicale.
Cazul va fi preluat de Biroul Investigații Criminale din cadrul Secției 16, în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt.

În cursul lunii iulie, a avut loc un incident similar în Orășelul Copiilor din Sectorul 4 al Bucureștiului, când o fetiță în vârstă de 8 ani a suferit o accidentare după ce leagănul pe care se afla s-a rupt.

Conform declarațiilor mamei fetiței pentru News.ro, aceasta a înaintat plângeri și notificări către diverse instituții competente. Într-un demers de a preveni alte astfel de situații, aceasta își dorește să se asigure că niciun copil nu va mai fi expus riscurilor atunci când se joacă în zone special amenajate.

Jurnalista D. Marcu a împărtășit povestea incidentului pe contul său de Facebook.

O fetiţă a ajuns la UPU «Marie Curie» în această seară după ce leagănul în care se dădea s-a rupt. Copila are braţul şi umărul stâng în gips, contuzii la nivelul feţei şi pe picioare. S-a întâmplat totul la unul dintre spaţiile de joacă din Orăşelul Copiilor din sector 4, Bucureşti.
Fratele mai mare al fetiţei a fost cel care a chemat ambulanţa, iar tatăl a anunţat telefonic situaţia la primărie. Fetiţa are nevoi speciale şi în următoarea perioadă îşi va sista terapiile de recuperare pentru că are braţul şi umărul imobilizate. E nevoie de un avocat care să poată ajuta familia în această speţă.

Mama fetiței a relatat pentru News.ro modul în care s-a desfășurat incidentul. În timp ce fetița se afla în leagăn, carabina care ținea unul dintre lanțuri s-a desprins. În consecință, fetița a căzut cu tot cu leagăn și s-a lovit la nivelul brațului, feței și piciorului. După acest incident, fetița a primit îngrijiri medicale și brațul i-a fost imobilizat pentru recuperare.

Previous ArticleSpitalele „Filantropia”, „Malaxa” și „Cantacuzino” vor fi modernizate ca urmare a aprobării finanțării prin PNRRNext ArticleÎn această seară, Radu Mihaiu îi așteaptă pe bucureștenii din Sectorul 2, la o nouă întâlnire în Parcul Nichita Stănescu
x
Da-mi un "Like":